Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovkinja - Ana Matušić

U našu rubriku petkom Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovkinja/Dubrovčana prošetala je i Ana Matušić direktorica Vrtlara d.o.o.
Elegancija i profinjen poslovni izgled očito krase našu slijedeću kandidatkinju koja nam je upala za oko i prošla veoma zapaženo. Stoga nisam mogao odoljeti, a da ne pohvalim ovu mladu, uspješnu i ambicioznu ženu.I ovaj put imam sreću suočiti se prije svega sa simpatičnom, veselom i pozitivnom damom i bojim se pored ovako karakterne osobe kritizirati bilo što drugo, a i nemam razloga zato što nas je Ana osvojila svojim ženstvenim i profinjenim stilom. Crni sako koji odaje poslovnu i nadasve modno osviještenu ženu koja se prije svega zna uskladiti sa svojim privatnim i poslovnim aktivnostima.

Moj omiljeni detalj, a uvjeren sam da ćete se složiti sa mnom je moderan šal koji se također  uklopio u cjelokupni dojam poslovnog, otmjenog i profinjenog seksi izgleda. Čipkana decentna košulja i srebreni nakit došao je još više do izražaja, a siva suknja s crnim točkicama otkriva na kraju razigranu djevojčicu koja je uvijek spremna za nove izazove!

Ana je savršeno iskombinirala crnu i sivu boju te nas je stvarno uspijela razuvjeriti kako ozbiljne i stroge boje kao i materijali ne moraju ograničavati našu nutrinu i da sve mozemo iznijeti s ukusom i šarmom. Svatko se od nas mora znati izražavati na svoj način pa tako i s odijevanjem možemo uvijek ostaviti prepoznatljiv i originalan pečat. Ako smo dovoljno maštoviti, uniformiranost možemo transformirati kroz svoju osobnost i uvijek se možemo igrati s estetikom i detaljima.

Svaka sigurna i poslovna žena često se odlučuje za provjerenije kombinacije kao što su kostimi. Ozbiljnim i samouvjerenim osobama odjeća mora biti konvencionalna, udobna i vremenski prilagođena. To ćemo uvijek zamijetiti kod ozbiljnih i poslovnih ljudi kao sto su npr. političari.

Ana kroz svoje odijevanje odaje ozbiljnost i profesionalnost te se usuđuje razbiti svu tu uniformiranost i ubacuje svoju osobnost, razigranost te maštovitost.

I za kraj: Bravo Ana!  Hrabro, odvažno i orginalno. Osvojila si nas jednostavnim i maštovitim stilom. A tvoj osmijeh i šarm neka uvijek budu tvoje glavno oružje.

Radujem se tvojim poduzetničkim i kreativnim dostignućima!

Marko Kriste

0 Komentara:

Komentiraj članak