Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovčana- Maro Kristić

Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovčana- Maro Kristić

U našu rubriku petkom Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovkinja/ Dubrovčana svratio je i zamjenik pročelnika za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku, Maro Kristić.
Samo da znaš fascinirao si nas svojim odabirom odjeće! Sve je prema modnoj formuli kako treba biti. I to baš sve.  
Maro, jako si lijepo odijelo odabrao! E Maro, u ovom odijelu te molimo da što češće prošećeš jer ti uistinu, ali uistinu izvrsno pristaje.  
Bijela košulja je fantastičan i najbolji odabir. Definitivno uz ovakvo odijelo najljepše i pristaje upravo bijela košulja. Osim toga takva košulja ne izlazi iz mode i nikada neće izaći. A uz tamna odijela kao što je ovo je i najpoželjnija.  
Cipele i remen su veoma otmjeni. Sve si ti Maro to lijepo iskombinirao i mnogi bi trebali tako kao i ti.
Ali ti imaš očito smisao za lijepim odijevanjem! Mnogi ga nemaju, a bilo bi lijepo da imaju.  

I tako bi naš Maro, da se održi neko natjecanje za najbolji muški stil poznatih Dubrovčana, nema sumnje bio među prvima. Maro zna i gotovo!  
A kakvo mu je držanje? Jednostavno profinjeno i skladno. I takvo držanje mu izvrsno pristaje i stvara veoma pozitivan cjelokupni dojam stylinga. Jer kad imaš dobro držanje i znaš nositi odjeću na taj način ideš u pravom smjeru. U kojem smjeru Maro ide u ovoj odjeći mi ne znamo. ali znamo da ide pravim smjerom do modne osviještenosti.Što su prava visina i elegancija? Tko zna? Maro zna. Neka vam on bude primjer toga, te ujedno dokaz osobe sa stilom i što više reći o tom...  Nego Maro, položio si modni ispit! I više nego uspješno!  
Jelena Hendić 
Maro Kristić

Maro Kristić PortalOko.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak