Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovčana - doktor Niko Visković

Sljedeća poznata osoba u našoj rubrici Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovčana je poznata osoba iz područja medicine, doktor Niko Visković.
Ma tko nije čuo za doktora Viskovića? Čuli su zasigurno mnogi i pripadnice i pripadnici kako mlađih tako i starijih generacija. Doktor Visković je prije svega jedna mirna i uspješna osoba koja svoj posao radi s ljubavlju. Nažalost danas su rijetki oni koji rade svoj posao s ljubavlju. Napomenimo, pacijentice i pacijenti iznimno cijene  rad doktora Nika Viskovića i  njegov pozitivan pristup.

A kakav mu je modni pristup? Pristup prema odabiru odjeće? Ova odjevna kombinacija Vam lijepo pristaje. Pristojna je, nenametljiva, ugledna i gospodska. Odlučili ste  se za modru boju kao vodilju kompetne odjevne kombinacije i to je veoma dobro, a karirana košulja je u potpunosti došla do izražaja. Za one koji imaju nedoumice, nemojte misliti da je ova košulja preduga. Nije. Izvrsna visina podnosi, a ponekad i zahtijeva duže košulje. Vaša modna vrlina u ovom slučaju je smisao za usklađenost boja odjeće.To je mnogim pripadnicima muškog spola nepoznato, a što nije dobro i ne trude se upoznati s time. Barem nešto. Što se tada događa? Kombiniraju se razne boje koje nikako ne mogu jedna uz drugu. Međutim Vama to ne  predstavlja problem, što je očigledno po odabranoj odjevnoj kombinaciji. Imate smisla za lijepo odijevanje. Nije to samo lijepo odijevanje! Već profinjeno i otmjeno.

E sad je vrijeme za obuću! Kakve su cipele? Cipele su ležerne. Prilagodljive raznim kombinacijama i dobro je da su u crnoj, a ne u modroj boji, jer bi u suprotnom postala modra sveprisutna, a ne mora biti. Odnosno nije potrebno. Jer je ovakva kombinacija  sasvim primjetna i lijepo usklađena, a nije previše napadna. Baš kao i Vaš karakter! Jednostavan, a opet primjetan.

Jelena Hendić, foto:Jelena Hendić

0 Komentara:

Komentiraj članak