Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovčana - Denis Orlić

Jednostavnost je uvijek bila i bit će vrhunac uspješnog stvaralaštva, i nema toga što nas može više oduševiti od jednostavnog rješenja kompliciranog problema!
Tako i danas gledajući styling gospodina Denisa Orlića ne mogu ne zamjetiti njemu svojstvenu dosljednost u formi, izvrsnom odabiru tkanina kao i kompozicije boja.

On nam primjetljivo i nenametljivo zasigurno izaziva pogled ispod obrva, ma koliko god mi šutjele o tome.

Stil ili styling se ne kupuju tako što će se kupiti odjevni predmet na kojem će se vidjeti  logo, niti me to može fascinirati, iako je neupitno da su to dobre kompanije i da je riječ o kvalitetnoj odjeći.Bitno je znati kako sebi prilagoditi odjevni stil, te kada muškarac ima još to nešto (osobni stil u odijevanju) tada i "worksonality" će ga izdvojiti od toga da je ista odjeća za svaki dan u redu za muškarca.

Logo i copy-paste stil vs. osobnost i individualnost zasigurno nije stil odijevanja gospodina Orlića .
Radije bih personality gospodina Orlića bila slobodna usporediti s velikanom modne scene, Oscar de la Rentom koji je također bio strastveni ljubitelj umjetnosti, kao i pokrovitelj brojnih humanitarnih akcija, ali koji nikada nije bio progresivan već vrlo nosiv, komercijalan i na momente klasičan.

Jednostavnost je uvijek bila i bit će vrhunac uspješnog stvaralaštva ...

Do slijedećeg modnog osvrta

Voli Vas Slavica

0 Komentara:

Komentiraj članak