Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovkinja - Nikica Anić

Dress code kod žena koje se bave politikom znatno je složeniji od muškog odijela, košulje i kravate.
Kada je riječ o gospođi  Nikici Anić, prepoznatljivo je da vrlo maštovito svoje klasične kombinacije upotpuni odlično odabranim modnim dodacima.Pa iako nije možda najbitnija stavka za ženu u politici, uvijek besprijekorno odjevena gospođa Anić, pokazuje kako se pobjeđuje sa stilom.
Ipak, specifičnost njenog gracioznog stila i atraktivnog izgleda govori o novoj generaciji atraktivnih, mladih i samosvjesnih političarki.

Gospođa Nikica Anić, osim političkog angažmana jednako dobro nosi važnu titulu profesora, koja se stječe s puno truda. Njeno ponašanje, njezin stav i odjeća odaju osobu koja svojim odijevanjem itekako vodi računa u odnosu prema kolegama, učenicima i njihovim roditeljima.Treća uloga gospođe Nikice Anić je i uloga majke.
U Hrvatskoj se mame u ime ne samo djece, već i muževa, posla i kojekavih drugih razloga ne uključuju u društveni život. To nije dobro, jer za stvaranje zdravog života i društva, potrebna je i ženska energija, te ćemo gospođu Nikicu Anić vrlo često u casual kombinaciji sresti sa širokim osmjehom u društvu sina Tina koji pljeni mamiminim osmjehom.

„Žene su unijele više blagosti i uglađenosti među ljude, nego svi moralisti ovog svijeta“

do sljedećeg modnog osvrta
voli Vas Slavica

0 Komentara:

Komentiraj članak