Modni osvrt na  odijevanje poznatih Dubrovčana - dogradonačelnik Željko Raguž

Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovčana - dogradonačelnik Željko Raguž

Druga osoba koju smo odlučili prokomentirati u našoj novoj rubrici Modni osvrt na odijevanje poznatih je dogradonačelnik Željko Raguž.
Željko, ako nemaš modnu vodilju mi ti je dajemo a ona je- To je taj hod koji se traži! Tvoj hod je elegantan, samouvjeren, primjetan i zaslužuje svaku pohvalu.Inače dogradonačelnik Željko Raguž je naprosto gdje god krene u centru pozornosti. Zašto? Zato jer je veoma zgodan, šarmantan i u svakoj odjevnoj kombinaciji elegantan. Prije svega ima odlično držanje i što je najvažnije zna nositi odjeću.

U ovom odijelu si Željko i više nego elegantan,a  boja i kroj odijela su odličan odabir. Tamno odijelo stvara kontrast svijetloj košulji koja je izvrsna podloga za prugastu kravatu. Izabrao si efektne boje na kravati koja dolazi do izražaja i zaokružuje cjelinu ,te stvara jednu modnu priču. I to naravno itekako primjetnu i pozitivnu. Da si se odlučio za jednobojnu kravatu kompletna odjevna kombinacija ne bi imala priču a ovako je ima.

Vrijeme je za obuću! Spomenimo cipele. U smeđoj boji. Ove cipele su veoma efektne na odabranu kombinaciju i što je nema sumnje važno naglasiti, trendi su i moderne.Ali s druge strane mogu se kombinirati na više odjevnih kombinacija što im daje još više na važnosti. I naravno zašto bi se uz odijela uvijek nosile crne cipele? Važno je biti originalan u odijevanju, a ne voditi se za onim što nosi većina. Jer se na taj način stvara stil.

Zahvaljujući tvojem smislu za lijepim odijevanjem i naravno tvoj stil odijevanja je jednostavno originalan i  frajerski. Tome ide u prilog izvrsna frizura i sunčane naočale koje su se odlično uklopile uz tvoje lice. Oblik naočala baš pristaje tvom licu. A i boji nemamo što zamjeriti! Pa što ti Željko imamo zamjeriti? Očito ništa. Kad je poznato i očigledno da ti mnogi zavide na izvrsnom izgledu.

Prekrasne crte lica, stav, visina, elegancija, sve su to prednosti koje ti nitko ne može ukrasti. Baš nitko!

Jelena Hendić, foto: Nikša Grljević

0 Komentara:

Komentiraj članak