'MODNI IZAZOVI' POKORILI ZAGREB: Pogledajte kako je bilo na snimanju!

Modni izazovi prošli tjedan dobili su novu modnu adresu, nezamjenjivi grad Zagreb, centar Hrvatske. Manekenke Stefani Hohnjec, Sandra Šerbec, Lana Gilj, Maja Topić, Lucija Lučan i Barbara Lučan zajedno s autoricom knjige Modni izazovi Jelenom Hendić „oživili“ su zagrebačke ulice koje su ljeti bez gužve.

Naime, održalo se modno snimanje na zagrebačkim lokacijama Zrinjevac i Trg Bana Josipa Jelačića u fotoobjektivu poznatog zagrebačkog fotografa Domagoja Biondića koji dosad bilježi brojna snimanja u svijetu mode, od modnih revija, reklama, castinga i moglo bi se reći ostalih modnih izazova i to mu itekako ide za rukom, pa nema sumnje u njegovu uspješnost, volju za radom i veliku zaljubljenost u fotografiju s posebnim naglaskom na modnu.

Djevojke su nosile bijele pamučne haljine Butique Prestique u Dubrovniku koje su uskog kroja i do koljena, a oko vrata crne ovratnike sa zakovicama iz trgovine H & M. Također su nosile bijele šešire, a Stefany Hohnjec i Sandra Šerbec naizmjenično ljubičaste i bijele. Autorica knjige je nosila crno-bijeli šešir sa zebrastom trakom. Visoke potpetice su kod ovog snimanja bile must have, a na haljinama je ljubičastim slovima tiskan logo Modni izazovi za koji je zaslužna trgovina Manufaktura na Stradunu. Još jedan modni novitet su ljubičasti baloni sa bijelim logom Modni izazovi Balon Centra iz Dubrave.Djevojke su plijenile pozornost turista koji su se vrlo rado fotografirali s njima i dva upečatljiva trenutka su kad su djevojke hodale na cesti po zebri, a znamo da je zebra modna crtica knjige Modni izazovi i kad su ljubičasti baloni puni helija točno poviše kipa Bana Josipa Jelačića odletjeli u zrak. Osim s balonima fotografiralo se i s knjigama i šalicama Modni izazovi.

Jelena Hendić

0 Komentara:

Komentiraj članak