MOĆ ZAGRLJAJA Što se zapravo dogodi u ženskom tijelu kada ga muškarac zagrli?

MOĆ ZAGRLJAJA Što se zapravo dogodi u ženskom tijelu kada ga muškarac zagrli?

Najljepše pjesme ispjevane su i najljepše riječi napisane su o ljubavi, a pisac David Tumarinson predivno je opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu.

Pisac David Tumarinson piše predivnu poetičnu prozu, a internet je očarao svojim opisom intimnog zagrljaja između žene i muškarca.

David je na čaroban način opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu. Njegove riječi pokazuju svu moć zagrljaja i govore zašto bi muškarci trebali češće grliti svoje partnerice – jer i žene i muškarci žude za ljubavlju, piše Zadovoljna.hr

 

Kada muškarac tiho priđe ženi odostraga i zagrli je, on zatvori krug. Svoj i njezin krug. To je krug nježnosti, topline i zaštite. I on stavlja ženu točno u središte tog strastvenog kruga. Na taj način u tom trenutku muškarac nehotice daje ženi do znanja da je ona centar njegova svemira. Muškarac grli ženu u tišini. Žena također stoji u tišini. Osjeća toplu struju koja proizlazi iz tih vrućih i mirnih ruku.


Kada muškarac zagrli ženu, ona osjeća kao da ima krila i kao da može letjeti. Taj je krug ljubavi miran i udoban. Od te tihe nježnosti ona se topi poput kockice šećera u šalici čaja. Tko je ona sada, dok stoji u središtu tog tinjajućeg kruga? Što osjeća? Tko je ona u ovom trenutku?


Je li ona žena ili djevojka? Osjeća li se voljenom ili ona voli? Pokriva li lagani prekrivač tišine njezina ramena i sakriva li njezine misli od muškarca... Ili možda ništa nije skriveno u tom privatnom krugu? Uostalom, on je samo grli, štiti od vanjskog svijeta koji je tako hladan i usamljen. A u njegovim je rukama toplo i udobno. Ove ruke su njezina zaštita i spokojstvo. To je sve što žena nesvjesno traži, što čeka i čemu se nada,...


GRLITE SE

Obiteljska terapeutkinja Virginia Satir rekla je da dnevno trebamo četiri zagrljaja za preživljavanje, osam zagrljaja dnevno za održavanje i 12 zagrljaja dnevno za rast.


Iako vam se ovo možda čini kao previše zagrljaja, i previše zagrljaja bolje je od života bez njih. Zagrljaji su, između ostalog, i korisni za zdravlje - smanjuju stres, čine nas sretnijima, utječu povoljno na zdravlje srca, pomažu nam u borbi sa strahovima... Zato - ako želite iskoristiti sve njihove pozitivne učinke - grlite se.

0 Komentara:

Komentiraj članak