Mnoge će razveseliti prognoza za idući tjedan

Mnoge će razveseliti prognoza za idući tjedan

Vrijeme će danas biti promjenljivo oblačno. Poslijepodne se očekuje razvedravanje sa sjeverozapada. Na Jadranu djelomice sunčano uz buru, koja će u noći na ponedjeljak slabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 5 do 10°C, na obali i otocima između 10 i 15°C, javlja N1.
U ponedjeljak djelomice sunčano uz mogućnost jutarnje magle u unutrašnjosti. Na Jadranu će bura skrenuti na sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature u unutrašnjosti od -1 do 4°C na Jadranu od 4 do 6°C a na otocima oko 8°C. Najviše dnevne temperature u unutrašnjosti od 5 do 10°C a na Jadranu do 15°C.

U nastavku tjedna prognozira najavljuje suho i sunčano vrijeme uz jutarnju maglu u unutrašnjosti. Mjestimice je magla moguća i na sjevernom Jadranu. Temperature zraka u porastu tako da će minimalne biti od 1 do 4, a maksimalne od 5 do 10°C. Na Jadranu bura u smirivanju i zapuhat će sjeverozapadnjak. Temperature zraka su u porastu tako da će minimalne temperature biti od 6 do 9°C. Najviše dnevne oko 13°C.

1 Komentar:

Komentiraj članak