Mladoženja je odustao od svadbe, a obitelj mlade napravila je nešto neobično i dosta genijalno (VIDEO)

Mladoženja je odustao od svadbe, a obitelj mlade napravila je nešto neobično i dosta genijalno (VIDEO)

Htjeli su iz tužne i prilično skupe situacije izvući nešto pozitivno.

Nakon što je budući mladoženja odustao od vlastite svadbe, obitelj shrvane mlade odlučila je nezgodnu situaciju iskoristiti najbolje što može te su napravili nešto zaista nesebično i prekrasno.

Quinn Duane trebala se udati za svog 27-godišnjeg dečka Landona Borupa, a priprema samog vjenčanja stajala ih je vrtoglavih 35 tisuća dolara, prenosi Daily Mail. Vjenčanje se trebalo održati u luksuznom hotelu Citizen u Sacramentu, ali je, nažalost, otkazano, jer se mladoženja uplašio i odlučio kako bračni život ipak nije za njega.

Iako su imali priliku otkazati dostavu hrane i rezervaciju hotela, s obzirom da im je Landon svoju odluku rekao otprilike tjedan dana prije samog vjenčanja, mladenkina obitelj odlučila je to ipak ne učiniti.

Umjesto toga, odlučili su pozvati beskućnike iz Sacramenta i počastiti ih hranom u hotelu. “Iako sam slomljena zbog svoje kćeri, odlučila sam da iz ove situacije izvučemo nešto pozitivno”, izjavila je Quinnina majka, Kari Duane.

U hotel su došli brojni beskućnici, među kojima su bile mnoge majke sa svojom malom djecom. “Kada izgubite nešto svoje što vam je toliko dragocjeno, a zatim napravite nešto toliko pozitivno za druge, to je stvarno jako lijepa stvar”, izjavila je beskućnica Erika, koja je u hotelu bila sa svojim suprugom i djecom.

0 Komentara:

Komentiraj članak