MILANOVIĆ OPET O LIKVIDACIJAMA: Hoće li ovaj put netko reagirati?

MILANOVIĆ OPET O LIKVIDACIJAMA: Hoće li ovaj put netko reagirati?

Nakon što je Zoran Milanović u subotu rekao da će "Most sam rezimirati tko ih je stvarno odbio, tko ih je ponizio, tko ih je pokušao likvidirati, tko ih ruši u njihovim sredinama, a tko im je partner i prijatelj i tko nudi suradnju", istu stvar ponovio je na svom fb profilu.
"Glavni odbor SDP-a Hrvatske je poslao vrlo jasnu poruku kojom se nikoga ne vrijeđa, nikoga pokušava likvidirati ni fizički ni politički, nego se želi nastaviti razgovor i formirati Hrvatski sabor. To je ponašanje jedne zrele i jake stranke u ovom trenutku najjače i najzrelije stranke koja želi dati svoj doprinos. Dobio sam još jednu podršku za mandatara, za osobu koja će formirati Vladu. Ta podrška je naravno šira od podrške SDP-a, ona je u ovom trenutku i to ponavljam cijelo vrijeme, relativno najveća i najjača i to je bilo jasno od same objave izbornih rezultata i to traje", napisao je Milanović.

Kako je moguće da tehnički premijer izjavi takvu stvar, a da se ona kritički ne preispita u medijima? Ako laže, onda bi trebao odgovarati, a ako je takvu stvar čuo od službi, onda bi trebao javno reći da mu je to izvor, zaključili su analitičari.

0 Komentara:

Komentiraj članak