Milanović od stranačkih kolega dobio na poklon maketu mozga

Milanović od stranačkih kolega dobio na poklon maketu mozga

Neposredno po završetku jučerašnjih pregovora bivši premijer Zoran Milanović dobio je od svojih kolega na poklon maketu mozga, saznaje Porta Loko.
Članovi stranke smatrali su kako je premijer Milanović svojim dosadašnjim aktivnostima i ponašanjem tijekom pregovora zaslužilo adekvatnu nagradu, i da je maketa mozga nešto što bi mu u narednom periodu moglo biti od velike koristi.

– Dugo smo razmišljali što bismo mogli pokloniti Milanoviću. Pošto je on čovjek od akcije smatrali smo kako to treba biti neki praktičan poklon, nešto što bi mogao svakodnevno koristiti. Nismo baš bili sigurni što je to što mu najviše treba, ali nakon što su okončani pregovori shvatili smo da je Milanoviću neophodna maketa mozga, ispričao je za Porta Loko jedan od ministara iz Milanovićeva kabineta, koji je inzistirao na anonimnosti.

Milanović je u razgovoru za Porta Loko naveo kako ga je poklon iznenadio.

– Zaista neobičan poklon. Nikada do sada nisam imao priliku koristiti nešto slično, ali su me svi iz kabineta uvjeravali kako bi trebalo što prije početi. Nisam baš siguran kako ga upotrebiti, kolege su mi rekle da nije tako strašno kao što mi djeluje, i da im se obratim za pomoć ukoliko budem imao poteškoća, rekao je on.

Premijer je dodao kako jedva čeka da vidi kakve će efekte na njegov rad imati upotreba makete mozga.

– Ako mi maketa zaista pomogne možda bih mogao preći i na korištenje pravog mozga, izjavio je legendarni Zoki./Krkljava Bubaić Bube/

0 Komentara:

Komentiraj članak