Mila Horvat bila je žrtva prevare o kojoj je po prvi put progovorila

Mila Horvat bila je žrtva prevare o kojoj je po prvi put progovorila

Mila Horvat je bila meta internetske prijevare, a sada je otvorila svoj Instagram.
Sportska novinarka, urednica i voditeljica Mila Horvat otvorila je službene stranice na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Na taj korak odlučila se dvije godine nakon što je bila žrtva krađe identiteta i kada su otvoreni lažni profili s njezinim imenom. 

-Prije gotovo dvije godine bila sam meta internetske prijevare. Netko se lažno koristio mojim identitetom u internetskom prostoru kako bi profitirao na mom imenu i prezimenu.

Tada sam rekla da će, ako ikad budem htjela kreirati i otvoriti svoje profile na društvenim mrežama, to biti službeno.

Došlo je vrijeme da to i učinim!

Zato budite sigurni da je ovo stranica iza koje zaista stojim ja, Mila Horvat - objavila je uz fotografiju na Instagramu.

Uskoro ćemo ju opet gledati na televizijskim ekranima jer se vraća na HRT, ali ovaj put ne u ulozi voditeljice nego kao natjecateljica showa "Zvijezde pjevaju", o čemu je Slobodna prva izvijestila prije nekoliko dana, piše Slobodna Dalmacija.

Šuška se kako je ova emisija njezin ulazak na mala vrata na HRT i da bi se voditeljica nakon završetka showa mogla vratiti za stalno.

Nakon odlaska s HRT-a radila je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji i TV Areni, a prošle je godine otkrila kako ide u Englesku raditi kao nogometna agentica.

0 Komentara:

Komentiraj članak