MIA FRANIĆ: Atraktivna ljepotica plijenila pažnju na splitskim ulicama /FOTO/

Najljepša Hrvatica po mišljenju časopisa Globus za 2011. godinu, Mia Franić ovih dana neumorno radi.

Spoj ljepote i pameti omogućio je mladoj i atraktivnoj Mii brojne suradnje i kampanje.

Najveća poslovna dostignuća napravila je u modnoj branši u koju je zakoračila sa samo 15 godina kao Midikennovo lice. Snimila je reklamu za Ornel, nosila reviju za Benetton u Milanu, snimila duet sa Sandijem i glumila u spotovima Luke Nižetića i Jole.

Ovih dana je možete vidjeti u Jolinom spotu 'Remek djelo' koje osvaja glazbene ljestvice i do sada ima preko milijun ulaza na Youtubeu.Mia je prošli tjedan zasjala u ulozi modela na splitskim ulicama. Splićani, a ni Splićanke nisu skidali pogled s atraktivne ljepotice koja je pozirala poznatom fotografu Željku Šunjiću u kvalitetnim i ove sezone vrlo traženim naočalama Italia Independent za novootvorenu Optiku Van Gogh u Splitu.

Marka naočala “Italia Independent” predstavlja inovativni stil koji je već odavno prepoznat u globalnom svijetu mode i stila. Kreativan i moderan brend povezuje modu i dizajn, tradiciju i inovaciju, a namijenjen je svim ljudima slobodnog i kreativnog duha koji se žele osjećati “neovisno”.

Posebno atraktivne i tražene su “termo osjetljive” sunčane naočale koje mijenjaju boju na suncu te “plišane naočale” za kojima su poludjele poznate svjetske zvijezde, a nosi ih i Mia Franić.

Suradnje Mie i Optike Van Gogh rezultirala je odličnim fotografijama na obostrano zadovoljstvo.

Mia ne namjerava stati. Ide dalje u nove radne pobjede, a mi joj želimo puno sreće u daljnjim poslovnim suradnjama.
 
Optiku Van Gogh posjetite na adresi Vid Morpugova Poljana 1 u Splitu. Kontaktirajte ih na broj 021 / 612 585 ili 021 / 34 45 79

0 Komentara:

Komentiraj članak