MASTURBIRAO NA JAVNOJ PLAŽI Doživio šok kada ga je dohvatila MMA borkinja

MASTURBIRAO NA JAVNOJ PLAŽI Doživio šok kada ga je dohvatila MMA borkinja

Čovjek koji je navodno uhvaćen kako masturbira dok je gledao fotografiranje dvije žene u kupaćim kostimima dobio je šok svog života kad je otkrio da je žena na koju je ´bacio oko´- MMA borkinja, piše T portal
Sportašica Joyce Vieira i njena prijateljica fotografirale su se na plaži Praia do Braga u Rio de Janeiru kada, kažu, su vidjele čovjeka koji masturbira.

Joyce i njezina prijateljica tvrde da su pokušale razgovarati s čovjekom, ali se nije htio zaustaviti - tada je MMA borkinja odlučila uzeti stvari u svoje ruke.

Čovjek je kasnije uhićen zbog uznemiravanja, ali je ubrzo pušten nakon što je dao izjavu u kojoj je zanijekao čin, prenosi LAD Bible.

"Osjećamo se nemoćnima. To je vrlo čudno jer će biti u istom gradu kao i ja, i tko zna kada bi se mogao naći na istom mjestu", komentirala je incident Joyce.

˝Primila sam bezbroj poruka žena koje su rekle da (u sličnim situacijama) nisu podnijele izvješće, jer znaju da će osumnjičeni biti pušteni na slobodu."

"Mislim da bi kazna za te slučajeve trebala biti ozbiljnija", istaknula je.

Joyce nije sigurna u pravosudni sustav u Brazilu, a slučaj će preuzeti Javno ministarstvo koje će djelovati u suradnji sa Posebnim kaznenim sudom.

0 Komentara:

Komentiraj članak