MARLA BREND: 'Solo sufre - Samo gledaj' /FOTO/

Slovenska latino pjevačica Maria Masle bila je zaštitno lice poznatog modnog brenda Marla u prekrasnoj ženstvenoj haljini s intigantnim nakitom, također Marla, ručno rađenim od satena i ukrašenim Swarovski kristalima.
Upravo ona najbolje je ponijela Immacule model i s haljinom ostvarila neodoljivi, zavodljivi, vrući spoj te  je nosila u svom spotu "Solo sufre" snimljenOM u Ljubljani.  Izvrstan spoj  vrućih latino ritmova, dubokih emocija u pjesmi te zavodljivih plesnih koraka naglasio je sve što ova haljina i poručuje "Solo sufre - Samo gledaj!".

Kolekcija Fashion Victim iz koje je proizašla ova prekrasna crvena haljina rađena je i snimljena u tri različita modna dijela.

Različitim kreacijama, manekenkama i modnim editorijalima jedna je od najjačih Marla aduta, jer prikazuje ženu u svoj svojoj snazi, kao odvažnu junakinju i zavodnicu koja hrabro ide ususret izazovima.

Ženstvena i elegantna kolekcija, kojom dominira crvena boja naglašava look mnogih zavodnica a neki su ju nazvali i fatalnom.

Dizajnerica koja je zaslužna za ovu prekrasnu haljinu je Nives Stepinac Grgurić.

 -Odana sam svom stilu iako pratim modne trendove. Kako zaista punim plućima "dišem modu" i osjećam ju, nakon dugo godina iskustva, proučavanja trendova, mislim unaprijed i često predvidim trend koji će nas osvojiti kroz godinu – dvije.
 Crvena i crna su međutim uvijek prisutne u Marla kolekcijama jer crvena simbolizira snagu, vatromet emocija, strast a crna mističnost, zavodljivost, opasnost, što sve opisuje modnu Marla ženu- istaknula je dizajnerica koja je predvidjela da će ove godine crvena biti hit boja.

Haljina Marie Masle je rađena od tila i svaki dio  ručno napravljen u  dizajnerskom studiju  modne dizajenerice Nives Stepinac Grgurić. Za izradu je uloženo mnogo strpljivog i marljivog  truda i rada. Kroj za nju je morao biti zavodljiv i strastven. Također važno je bilo da kroj prati liniju tijela, a s druge strane da je  jednostavan, odnosno da svakoj plesačici, ljubiteljici izlazaka, omogući nesmetano kretanje na podiju.

Jelena Hendić, foto: Ratko Grgurić

0 Komentara:

Komentiraj članak