Mario Hezonja je oduševljen što je u NBA-u. Osjeća se kao da je na nebu

Mario Hezonja je oduševljen što je u NBA-u. Osjeća se kao da je na nebu

Mladi hrvatski košarkaš je potpisao dvogodišnji ugovor s Orlando Magicom.

Dvadesetogodišnji hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja predstavljen je u Sjedinjenim Američkim Državama kao novi igrač Orlando Magica, prilikom čega nije skrivao svoje oduševljenje. Dubrovčanin je rekao da se osjeća kao na nebu.

Oduševljen je NBA-em

Hezonja je u ponedjeljak sporazumno napustio Barcelonu, te je s Orlandom potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost produženja za još godinu dana.

“Ovo je, u pozitivnom smislu, drugi svijet. To je kao biti na nebu. U Europi sam pratio NBA, ali ne toliko koliko sam htio. No, sjajno je moći igrati u ovoj ligi, zajedno s legendama poput LeBron Jamesa ili Kobe Bryanta”, izjavio je u Orlandu, gdje je novinarima pozirao s dresom s brojem 23.

Samopouzdanje od oca

Na pitanje otkud dolazi njegovo samopouzdanje koje pokazuje na terenu, odgovorio je: “Dolazi od mog oca koji je igrao vaterpolo. On mi je usadio samopouzdanje”, istaknuo je mladić rođen u Dubrovniku, svjetskoj vaterpolo meki.

Dodao je da će naporno raditi, a da sve ostalo ovisi o treneru. “Došao sam u momčad koja je u procesu obnove, gdje će nas biti dosta mladih, ali to je dobro. Vjerujem da smo na visokoj razini. Tijekom ovo malo vremena koliko sam ovdje imam samo lijepe riječi”, rekao je.

0 Komentara:

Komentiraj članak