LUDA PORUKA Zagrepčanin zatražio od susjeda da ga ostave na miru dok je intiman s djevojkom

LUDA PORUKA Zagrepčanin zatražio od susjeda da ga ostave na miru dok je intiman s djevojkom

Jedan mladić iz Hrvatske je na originalan način ispričao kako mu je dosađivao naporan susjed dok se on seksao tijekom dana sa svojom djevojkom.

Kreativan Zagrepčanin je na originalan način obavijestio svoje susjede u zgradi što mu se dogodilo, a sve je napisao na papir i nalijepio u zgradi da svi vide.

Svoju poruku je započeo: "Poštovani stanari, djevojka i ja smo se konačno uselili zajedno u stan nakon godinu dana veze na daljinu i jučer poslijepodne tijekom intimnog odnosa nam je susjed iz stana 1 kucao na vrata je li nešto nije u redu, što se događa, u pola bijela dana i onda kad je vidio da nije ništa nam je sr... kvake. Molimo da ako čujete urlike i stenjanje, to su zvukovi zadovoljstva, nismo se dugo vidjeli na redovnoj bazi pa nadoknađujemo."

"Ako ja vama ne kucam na vrata zbog vaše iritantne djece koja urliču i skaču po stanu cijeli dan ili kad ostavite psa koji laje i cvili dok ste vi na poslu, onda vi ostavite nas dok se razaramo na dnevnoj bazi, pogotovo što nije u pola noći kad se neki decibel računaju", zaključio je svoju poruku za susjede jedan anoniman mladić koji je jako željan seksa sa svojom djevojkom.

Drugi susjed je bio oduševljen njegovim seksualnim životom pa je nadopisao na njegovu poruku: "To majstore, samo je...!"

1 Komentar:

Komentiraj članak