Let 3 otkrili detalje o njihovom hitu koji će nas predstavljati na Euroviziji

Let 3 otkrili detalje o njihovom hitu koji će nas predstavljati na Euroviziji

Nakon spektakularne pobjede na Dori gdje su s pjesmom 'Mama ŠČ' nadmoćno pobijedili konkurenciju, Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja komentirali su pobjedu za RTL Danas.
Dvojac je potvrdio da je u fokusu pjesme politika. Na pitanje kako komentiraju da su neki oduševljeni njihovim nastupom, dok drugi traže diskvalifikaciju, Mrle kaže da mu je drago te da voli i jedne i druge, samo ne voli znati što govore.

"Potpuno očekivano mi je da ima i projekt-kontra, ali tako je kroz cijelu našu karijeru", rekao je Prlja, pa dodao da će u Liverpoolu morati napraviti nešto što će biti Let 3 u punom sjaju.

Na pitanje odnosi li se pjesma na rat u Ukrajini ili na ratove općenito, Prlja kaže da na ratove općenito. "I ne samo na ratove, konkretno ovaj sad je stvarno tu aktualan. Mi kao umjetnici imamo potrebu reagirati na nekakve takve pojave, a rat je stvarno jedna grozna pojava, ali općenito je pjesma, recimo da u njoj se pjeva o tim nekakvim moćnicima i bahatim likovima koji misle da je planeta njihova igračka, ali i na nižim nivoima, oni kojima mama i tata kupe jaki auto pa misle da mogu parkirati gdje hoće“, rekao je.

Upitan je li psihopat Putin, Prlja kaže da u ovoj situaciji konkretno je. "Ali da je pjesma nastala prije deset godina bi netko drugi bio u toj ulozi, prije 30 godina opet netko drugi. Za 10 godina nažalost će vjerojatno opet biti netko drugi".

"Antiratna tematika neće pomoći nama u osvajanju više bodova nego treba pomoći svima nama, jer je antiratna tematika poruka za puno mira i ljubavi. To je jedina poruka koju mi šaljemo", dodao je Mrle.

"Ako budemo mi kako treba, ako ostvarimo sve što zacrtamo, i izvedemo to, mislim da nema problema, onda nas vidim sigurno u finalu“, kazao je Prlja za RTL.

Na pitanje misle li da će imati potporu strane publike koja će ih tek upoznati, Mrle kaže da će to tek vidjeti. "Ali mi ćemo svima slati poruke ljubavi i puno pusica, tako da kad nekome šalješ pusice, on ti ne može vratiti nečime što nije ljubavna poruka. Tako očekujemo pusice i od tih svih gledatelja i slušatelja", poručili su za kraj.

1 Komentar:

Komentiraj članak