KUĆICA IZ SNOVA: Nećete vjerovati kakva se palača skriva iza ove sive fasade /FOTO/

Agent za prodaju nekretnina ostao je bez riječi, kada ga je 96-godišnja starica pustila u svoj dom, kućicu na periferiji Toronta, koju namjerava prodati. Iza sive fasade nekretnine u mirnoj ulici skrivala se prava mala palača.
Kućica baš kao svaka druga u ulici, bio joj je dom gotovo čitavog života. U dubokoj starosti odlučila je sve prodati, a ono što je akumulirala unutra ostavilo je agenta za prodaju nekretnina bez daha.

Osim što je bila besprijekorno uredna, starica je imala izražen afinitet za unutarnje uređenje. Zidovi dvokatnice ukrašeni su raskošnim tapetama dostojnima palače, na kojima vise impresivna ogledala, rasvjetna tijela i umjetničke slike.

Dnevni boravak krase blijedo ružičaste ukrasne sofe, udobna fotelja, a kamin je toliko uredan da je u njega stavila nosač za drva od mesinga.

Vlasnica ove kuće bila je švelja. Soba za objed ukrašena je raskošnim lusterom, bijelim namještajem čija se površina sjaji od čistoće.

Odmah do sobe za objed je kuhinja. Uredna, bijela, prozračna, nastavlja se na ostatak kuće koja obiluje pozlaćenim namještajem.

Svaki je kutak pomno osmišljen, pa tako i ovaj za doručkovanje, u kuhinji, gdje je starica najviše voljela ispijati jutarnji čaj.

Njezin je krevet dostojan kraljeva. Svilene zavjese, ružičasti tabure na dnu, dugačka bijela komoda ispod prozora. Možda nije po svačijem ukusu, ali definitivno impresivno za dom jedne starice iz predgrađa Toronta.

Kupaonica s ružičastim ručnicima, kao da ste u hotelu s pet zvijezdica.

Iskoristila je i podrumski prostor. Što je većini prostor za odlaganje viška stvari, ovoj je ženi bila prostorija za opuštanje. Šank, kauč, televizija...

Ostava ili prostorija za pranje rublja u njezinoj kućici izgleda kao da nikada nitko nije prao u njoj niti odlagao odjeću, cipele.

Vrt, uredan, svaka travka na svojem mjestu. Čini se kako ova kuća neće dugo biti na tržištu.

0 Komentara:

Komentiraj članak