KRATKA PREDIGRA, ZADAH ILI NEOBRIJANO MEĐUNOŽJE? Žene otkrivaju što ih odbija od seksa

KRATKA PREDIGRA, ZADAH ILI NEOBRIJANO MEĐUNOŽJE? Žene otkrivaju što ih odbija od seksa

Seksualni partneri mogu općenito puno toga napraviti kako treba. Kad nas sasvim nježno i osjećajno dodiruju po određenim dijelovima tijela, kad su otvoreni za eksperimente i naše potrebe te kad pogode pravi tajming, onda smo u pravilu već zadovolj(e)ne.
Međutim, jednim lošim potezom mogu nam u trenu uništiti svu strast i raspoloženje. A koji su to „najučinkovitiji potezi“, otkrile su korisnice britanskog portala Dailystar u anketi, piše 24 sata.

Konkretno pitanje koje je Dailystar postavio svojim korisnicama, glasilo je: „Drage dame, što vas najviše odbija za vrijeme seksa?“

Na portalu im je ponuđeno nekoliko mogućih odgovora:
- neobrijane stidne dlake
- zadah iz usta
- loša higijena
- premalo predigre
- za vrijeme seksa gleda mobitel

U anonimnoj anketi sudjelovalo je ukupno 3.300 žena – a rezultat je bio jasan: na prvom mjestu je nedostatak higijene, odnosno ako partner smrdi, ima neoprane, smrdljive noge ili prljavštinu pod noktima, uništava svaku strast u korijenu.
 
Na drugom i trećem mjestu nalaze se prekratka predigra (24 posto) te odbojan zadah iz usta (23 posto). 

Ako za vrijeme ljubavne igre partner počne prtljati po mobitelu, to će tek 10 posto ispitanica izbaciti iz igre, a tek osam posto ih preferira obrijano muško međunožje.

Dobra vijest: protiv „ubojice strasti“ broj jedan postoji jednostavno, ali vrlo učinkovito sredstvo – zajedničko tuširanje! A kad ste već tamo, možete izbjeći i broj dva…

1 Komentar:

Komentiraj članak