KORISTE GA AMIŠI Prirodni recept za smanjenje visokog krvnog tlaka i kolesterola je sve što vam treba

KORISTE GA AMIŠI Prirodni recept za smanjenje visokog krvnog tlaka i kolesterola je sve što vam treba

Sve sastojke koji će vam pomoći imate u vlastitom kućanstvu.
Nedavna studija objavljena u časopisu ‘Cancer Causes and Control’ ustanovila je kako među američkim Amišima gotovo uopće nema slučajeva raka ii da su oni najzdraviji ljudi u Americi.

Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju, puno fizički rade, ali i sami uzgajaju svoju hranu primjenjujući organske metode uzgoja čime dobivaju zdravo voće i povrće, mliječne proizvode i meso. Donosimo recept koji koriste Amiši i koji može izliječiti razne bolesti, ali i pojačati imunološki sustav.

Zahvaljujući ovom receptu smanjit će vam se krvni tlak, ali i visoki kolesterol. Sve što trebate učiniti jest da koristite ovaj lijek kroz sedam dana dana i rezultati će vas zaprepastiti.

Najbolja stvar kod ovog lijeka jest što je vrlo jednostavan i lagan za napraviti, a namirnice koje vam trebaju za njega su lako dostupne, piše naturalandheathyworld.com.

Lijek za hipertenziju i visoki kolesterol

Sastojci:

- Komad naribanog đumbira
- češanj češnjaka (ribani)
- žlica jabučnog octa
- žličica meda
- žlica soka od limuna

Stavite sve sastojke u blenderu i miješajte ih 30 sekundi pri velikoj brzini. Zatim procijedite tekuću  smjesu i rashladite tijekom pet dana.

Kako ga koristiti:

Preporučuje se konzumirati žlica ove smjese prije doručka ujutro i žlica prije večere. Ne preporuča se konzumacija više od tri puta na dan. Bit ćete zaprepašteni rezultatima. Krvni tlak i kolesterol će se smanjiti, a bit ćete svježi i puni energije.

0 Komentara:

Komentiraj članak