Književno glazbena večer: USUD predstavlja slikovnicu ''Vlahove priče''

Književno glazbena večer: USUD predstavlja slikovnicu ''Vlahove priče''

Nekoliko skladbi izvest će učenica 1. razreda srednje glazbene škole Luke Sorkočevića Mia Klinac pod mentorstvom profesorice Kate Šnajder.

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige, Udruga samostalnih umjetnika Dubrovnik USUD u organizaciji s Dubrovačkim knjižnicama upriličit će književno glazbenu večer u kojoj će predstaviti dječju slikovnicu ''Vlahove priče - u izolaciji'' u nakladi USUD-a, uz koju će se čitati i dječja poezija autora članova Udruge. Ovo događanje održat će se u četvrtak, 21. listopada 2021., u Čitaonici Narodne knjižnice Grad s početkom u 18 sati.

 

Vlaho je znatiželjan dječak koji istražuje svijet oko sebe. Doživljava ga u svojoj dječjoj dimenziji. Kao i svi ostali i Vlaho se je našao u situaciji društvenih posljedica Covida 19. Zbog pandemije zatvoren je u kući. Razmišlja i on o bolesti koja je tako “grozna” da mora biti u izolaciji. Kroz njegovu svijest vidimo sadašnje vrijeme, posljedice. Kao dijete od dosade u kući izmišlja razne igre. Prate ga razni utjecaji  roditelja i medija. Slikovnica je pisana u stihu i namijenjena je uglavnom predškolskom uzrastu. Večer promocije slikovnice podijeljena je u dva dijela, prvo će se predstaviti slikovnica, a zatim će članovi Udruge čitati dječju poeziju. Sudjeluju: Ana Bašić, Aurelija Nadilo, Katica Protić, Diana Hilje i Antun Anđelić.

 

Nekoliko skladbi izvest će učenica 1. razreda srednje glazbene škole Luke Sorkočevića Mia Klinac pod mentorstvom profesorice Kate Šnajder.

 
Književno glazbena večer: USUD predstavlja slikovnicu ''Vlahove priče''

Književno glazbena večer: USUD predstavlja slikovnicu ''Vlahove priče'' PortalOko.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak