Kćer poznate modne dizajnerice Dora Moretić oduševljava svojim stilom odijevanja

Kćerkica poznate modne dizajnerice Mare Miloglav Moretić, curica Dora prava je mala klinceza ili pak modna frajerica, ovisno o stilu odijevanja koji je krasi. Tako malena, a već trendi poruka je koja bi se mogla naglasiti i koja je i više nego istinita i očigledna. Dora svojom odjećom plijeni pozornost i odaje dojam i više nego moderne djevojčice koja će kad bude imala i više godina zasigurno nastaviti biti u svom stilu odijevanja originalna. Tome ide u prilog da smo upoznati kako već sad gradi i veoma lijepo kreira svoj stil odijevanja.
-Trudim se dijete ne ograničavati i pustiti je da razvija svoj stil odijevanja. Ona je još mala, ali već pokazuje interes za odjeću i odjevanje prema svom izboru. Za početak je usmjeravam tako da pazim na odnose boja i uzoraka. Jako voli crvenu i žutu boju koje joj na crnu kosicu odlično pristaju. Ma sve jarke boje za djecu su pun pogodak.- istaknula je modna dizajnerica Mara Miloglav Moretić

Za potrebe snimanja s fotografkinjom Doris Raguž  dizajnerica je svojoj kćeri izradila  raskošnu, lepršavu haljinicu od žutog tila u kojoj se poput male vilinske princeze savršeno uklopila u bajkovito zelenilo pranoninog đardina. Nešto alternativnija kombinacija crvene haljinice i starki vuče ka rockerskom izrazu i stilu koji  dizajnerica osobno preferira.

Bilo kako bilo oba dvije modne varijante pravi su modni odabir i ovim putem dizajnerica je još jednom pokazala prije svega ljubav prema svojoj struci, a potom veliku originalnost čijih primjera će vjerujemo biti zasigurno još, a da ćemo se oduševit kao i ovaj put u to nema sumnje.

Jelena Hendić

0 Komentara:

Komentiraj članak