Katastrofa Netsa, Bogdanović 19 poena

Katastrofa Netsa, Bogdanović 19 poena

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović bio je najbolji u redovima Brooklyn Netsa u teškom porazu u Atlanti. Hawksi su slavili sa 131:99 i opravdali status najbolje momčadi Istoka, dok su Netsi i nakon ovog poraza ostali na sedmom mjestu Istočne konferencije.
Hawksi su na poluvremenu imali %2B18, a onda su u trećoj četvrtini napravili još 19 razlike, dok su u zadnjoj dionici gosti malo ublažili poraz.

Međutim, u redovima Atlante bili su zabrinuti poslije pobjede jer je Paul Millsap, njihov najbolji strijelac i skakač, napustio teren nakon što je nezgodno pao na desnu ruku.Bogdanović je za skoro 33 minute na parketu, imao je najveću minutažu od svih na susretu, zabio 19 poena uz dvije asistencije i jednu izgubljenu loptu.

Postigao je to uz šut iz igre 8/11, od čega za tricu 3/5. Podsjetimo, dosad mu je najbolji učinak 22 postignuta poena, što je ostvario u dva navrata.Bojan je bio najefikasniji kod gostiju, a po 14 poena ubacili su Thaddeus Young i Jarrett Jack. Domaćini su, pak, rasporedili poene na čak 12 igrača, a najviše su, po 20 poena, zabili Carroll i Al Horford, dok je 17 zabio Teague.

0 Komentara:

Komentiraj članak