Karlović u polufinalu

Karlović u polufinalu

Tenisač Ivo Karlović plasirao se u polufinale ATP turnira u Newportu, on je za samo sat vremena igre u četvrtfinalu svladao Švicarca Marca Chiudinellija sa 6-3, 6-4.
Za drugu pobjedu u trećem međusobnom ogledu protiv Chiudinellija Karloviću je bio dovoljan po jedan "break" u svakom setu.
U prvoj dionici igre svaki je igrač držao svoj početni udarac do vodstva Karlovića od 4-3, a tada je naš veteran uspio izboriti i realizirati prvu "break-loptu" u susretu.
Nakon što je sigurno držao svoj servis za osvajanje prvoga seta, Karlović je odmah u prvom gemu drugog seta još jednom ostvario "break" i tu prednost sigurno sačuvao do kraja dvoboja.
Karlović je dvoboj protiv Chiudinellija završio sa 71 posto ubačenog prvog servisa, pa je tako u 10 svojih servis-gemova ukupno izgubio tek 12 poena i nije Švicarcu dopustio niti jednu "break-loptu".
Prolazak u treći uzastopni finale u Newportu Karlović će u subotu tražiti protiv Cipranina Marcosa Baghdatisa koji je u četvrtfinalu svladao Izraelca Dudija Selu sa 6-2, 7-5.(Hina)

0 Komentara:

Komentiraj članak