Kakve su vam grudi - takav vam je seks!

Kakve su vam grudi - takav vam je seks!

Već na sam pogled na ženske grudi muškarci mogu puno toga saznati, a ono najvažnije kakav će im seks biti. Postoji i "znanost" koja se bavi proricanjem budućnosti prema obliku ženskih grudi, koja se pojavila u Španjolskoj u 18. stoljeću
* Prema dolje

Prsa zakrivljena poput odskočne daske (grudi prema dolje) odaju da dame koje ih nose imaju nordijski temperament i izrazito su oštroumne. Ovaj tip žena lako se prilagoditi životu s bilo kojim muškarcem, jer su vjerne, nezasitne i prihvaćaju sve igrice u krevetu.

* Poput jabuke

Većina žena s okruglim grudima poput jabuke je frigidna i potrebno je dosta truda i vremena da ih se dovede do orgazma. Pozitivna je stvar to da su spremne isprobati bilo koji položaj u krevetu da bi usrećile svog partnera. Ne mijenjaju muškarce kao čarape i vjerne su. Također, često pokazuju da su pametnije od svojih muževa.

* Trokutaste

Dame sa trokutastim prsima ubrajaju se među najuzbudljivije i najsamostalnije pripadnice slabijeg spola. Za njih u seksu ništa nije zabranjeno, a u jednom danu mogu promijeniti i po nekoliko.

* Plavi patlidžani

Žene s grudima u obliku plavih patlidžana su prepune ljubavi. One su jednostavno dražesne. Uz njih će muškarac zasigurno dobiti etiketu papučara.

2015-08-23

Silikonske grudi su nekima možda i privlačne, ali za većinu dame koje ih "nose" služe samo za avanturu.

0 Komentara:

Komentiraj članak