Kako zavode Blizanci, Vaga i Vodenjak?

Kako zavode Blizanci, Vaga i Vodenjak?

Blizanci, Vaga i Vodenjak vole se igrati. Zabavljaju ih verbalni izazovi i nadmudrivanja.
Blizanci, Vaga i Vodenjak vole se igrati. Veseli, pametni, otvoreni i brzi na jeziku, uživaju u flertu. Zabavljaju ih verbalni izazovi i nadmudrivanja. Okretnost u društvenim situacijama i zanimanje za druge ljude čine ih šarmantnima, a flert je često sasvim prirodan produžetak njihova šarma.

Pripadnici zračnih znakova i oni čija je Venera u nekom od zračnih znakova zavode riječima. Privlačna energija kojom zrače satkana je od njihove inteligencije, dobre obaviještenosti o svemu što se zbiva u gradu i u svijetu, od njihove duhovitosti i pričljivosti. Uživat ćete u njihovim dosjetkama i spretnom odabiru riječi kojima, međutim, često nedostaje dubljeg značenja. U igri zavođenja vole dugačke predigre i proći će puno vremena prije nego što prepoznate njihove prave namjere. Uvijek su hrabriji na riječima nego na djelima.

Vaša duhovitost najbrže će privući njihovu pozornost. Ne smeta ako ostavljate lagani dojam nedodirljivosti. U flertu s pripadnicima zračnih znakova trebate biti na oprezu, njihove su riječi lepršave i lagane, zavodljive i obećavajuće, no često su neozbiljne!
sensa.

0 Komentara:

Komentiraj članak