Kako se skockati za skijalište da se svi okreću za vama

Kako se skockati za skijalište da se svi okreću za vama

Skijanje je prava prilika da pokažete svoje modno umijeće i budete zapaženi.
Moda i šarenilo neizostavni su i kad odlazite na skijanje. Upravo tamo, na padini gdje ćete možda upoznati nekoga novog i zanimljivog, morate pokazati sva svoja modna umijeća.

To znači da osim glomaznu opremu koja vam treba da uživate u sportu morate nadopuniti i šik odjećom za večernji provod, šetnju po planini, ali i odjeću za bazen.

Posebno, ako kojim nesretnim slučajem svoju sezonu završite sa zabranom stajanja na skije. Tada će vam wellness biti poput dnevnog boravka pa se pozabavite izborom odjeće i za te prigode.

Da bi skijaši uživali u svojem odmoru, pobrinule su se raznorazne modne kuće koje su za snijeg pripremile brojne linije ekskluzivne odjeće.

Sportska oprema više nije bezlična i nezanimljiva, a osim kvalitete puno pažnje polaže se i na njen izgled. Poznate modne kuće skijaše su uvele u visoko društvo, na što su odgovorile i druge robne marke.

Après ski moda sastavni je dio kolekcija brojnih modnih marki. Ove sezone tako će se nositi trendi i čupavo – od buca do jakni. A za one koji ne ljube „plišani medo look“ pripremljene su sportske jakne s krznom oko kapuljače ili rukava. Kako se retro stil vratio na velika vrata, tako nije zaobišao ni skijašku opremu pa će se ove godine na planinama dosta nositi tajice, štucne i karirani uzorak. Dozvoljen je široki spektar boja pa ćete se tako, kao i na snijegu igrati i u ormaru.

Za wellness trenutke pripremite jednodijelne, dvodijelne, ali jednobojne kostime i papučice… opet s krznom. Za te prigode svakako potrebna je i zanimljiva traka za kosu da upotpunite stil 80-ih godina. Uz visoki repić izgledat ćete preslatko i moći opušteno šetati oko bazena. Imperativ je na zlatu i srebru pa se potrudite da sve što nosite oko bazena bude u tim nijansama, dok se na snijegu možete odlučiti za dobri, provjereni „nude look“.

Što se tiče večernjeg izbora, tajice, karirane košulje, glomazne oversize veste… sve dolazi u obzir. Sve osim odjeće za klubove, koju ćete i na planini nositi samo, i samo ako zaista idete plesati do zore.

Prirodnu varijantu njegujte i kad je šminka u pitanju jer planina je idealno mjesto da pročistite kožu. Naglasak stavite na zdravlje pa se više posvetite njezi lica, a manje estetskim dijelom i prikrivanjem nedostataka.

Na planini je naprosto sve dozvoljeno! Ako mislite da su naši savjeti pretjerani, ako ste jedan od prirodnjaka kojima moda i snijeg ne idu zajedno, onda se prepustite opuštenijem stilu kakvog su njegovali i naši stari, donosi Tportal.

0 Komentara:

Komentiraj članak