Kako je Novak Đoković nakon velike drame izazvao opće odobravanje i provalu oduševljenja /VIDEO/

Kako je Novak Đoković nakon velike drame izazvao opće odobravanje i provalu oduševljenja /VIDEO/

Novak Đoković proživio je malu tenisku dramu u osmini finala Australian Opena. Umjesto još jedne šetnje u Melbournu, prvi tenisač svijeta je protiv Francuza Gillesa Simona morao igrati pet setova.
Đoković je nakon četiri i pol sata igre i čak stotinu napravljenih nefosriranih pogrešaka pobijedio sa 6:3, 6:7, 6:4, 4:6, 6:3 i propisno se namučio. Bjesnio je na sebe jer mu ništa nije polazilo od ruke, bilo je i psovanja, a sve do petog seta morao je strepiti za prolaz u četvrtfinale, prenosi jutarnji.

U odlučujućoj dionici je poveo 5:1, pa onda ponovno upornog Francuza pustio da se vrati do 5:3, ali je na kraju ipak okončao iscrpljujući meč sa 6:3. Štoviše, u kratkom intervjuu na centralnom terenu smogao je snage i za šalu.

Naime, dok je razgovarao s Jimom Courierom, netko mu je iz prepunog gledališta doviknuo 'Nemoj više drop-šotove', sugerirajući Noletu da ga je taj udarac koštao najviše izgubljenih poena u ovom meču.

Centralnim terenom se u tom trenutku prolomio smijeh s tribina, ali Đoković nije čuo što mu je gledatelj točno dobacio pa je prekinuo intervju i zamolio ga da ponovi što je rekao.

"Svi se smiju, oprostite, što ste rekli, nisam vas čuo?".

"No more drop-shots", začulo se opet s tribine, na što je Nole uz osmijeh i potvrdno klimanje glavom zahvalio:

"Okej, hvala prijatelju. Mrzim što moram priznati, ali apsolutno si u pravu", rekao je Đoković i izazvao opće odobravanje i provalu oduševljenja.

0 Komentara:

Komentiraj članak