Kako će na ove pohvale Hrvata upućene Đokoviću reagirati Federer?

Kako će na ove pohvale Hrvata upućene Đokoviću reagirati Federer?

Nikola Pilić smatra da rekordi Rogera Federera nisu nedostižni i da bi Novak Đoković mogao postati najveći tenisač svih vremena.
Srpski tenisač je u finalu Wimbledona svladao Rogera Federera i došao do svojeg devetog grand slama u karijeri. Na vrhu po osvojenim velikim turnirima čvrsto stoji švicarski čarobnjak sa 17 njih, ali...

'Koliko će još grand slamova osvojiti, to ne znam, a ne zna ni Novak, to zna samo Bog. Moje mišljenje je da može stići Rogera Federera, tenisača koji ih je osvojio 17. To u ovome trenutku izgleda kao velika razlika, ali siguran sam da će Nole još nekoliko godina biti na ovakvoj razini. Svi parametri ukazuju na to da će imati dugu karijeru i to uspješnu', rekao je bivši hrvatski tenisač te dodao:

'Izuzetno je psihički jak, jer malo se tko može oporaviti poslije poraza u finalu Roland Garrosa te samo mjesec i pol kasnije osvojiti Wimbledon. On je izgubio u Parizu samo zato što je dan za danom igrao polufinale i finale, a to je prilično iscrpljujuće. Da je imao samo dan stanke, uvjeren sam da bi osvojio i Roland Garros.

0 Komentara:

Komentiraj članak