Jelena Đoković otkrila neobičan način na koji održava liniju

Jelena Đoković otkrila neobičan način na koji održava liniju

Tragom staroga reklamnog slogana da svatko ima svoj faktor, tako i poznate, glamurozne osobe imaju svoj način prehrane ili vježbanja kojom održavaju kondiciju, zdravlje i vitku liniju.

Poznati tenisač Novak Đoković poznat je po svome načinu života i prehrane, koji je zaslužan za njegov višegodišnji boravak na svjetskome teniskom vrhu. Međutim i njegova lijepa i elegantna supruga Jelena Đoković ima vitku liniju, a na svome Instagram profilu otkrila je pratiteteljima kako je održava.

"Otkrila sam Capoeiru ovog ljeta. Prva dva tjedna sam hodala kao robot jer me je svaki dio tijela bolio… Nisam mogla jedan sklek uraditi - ni ženski! Ovo je stvarno napredak iako je daleko od idealnog ili nekog hvaljenja. Naprosto uživam u pokretima, osjećam se i malo djetinjasto dok se kao trudim biti hrabra kad krene nogom ka meni i tako…. Lijepo je. Drugačije je", napisala je Jelena na Instagramu, prenosi Klix.ba.

Kako to već biva na Instagram profilima poznatih osoba, nisu izostale ni reakcije: "Kako je to dobroo", "Izgledaš kao tinejdžerica"...

Capoeira je tradicionalni brazilski ples iz 17. stoljeća s obilježjima borilačkih vještina jer mu smisao nije bio tjelovježba nego samoobrana afričkih robova u zarobljeništvu na plantažama Brazila. U početku, Capoeira je bila ples zrelosti kojim su mladići zavodili djevojke, a kako se borba za djevojku "zahuktavala", ples se pretvarao u borbu, piše Klix.ba.

Što na ovo reći nego: Pogledajte video i probajte. Kada funkcionira kod Jelene Đoković, čiji život obilježavaju život daleko od doma, stres i putovanja, trebalo bi djelovati i na nas, koji živimo s puno manje stresa.

0 Komentara:

Komentiraj članak