Jednostavan pregled vijesti sa svih portala u zemlji

Jednostavan pregled vijesti sa svih portala u zemlji

GoSucker alat je koji će sve obožavatelje medija jednostavno zadiviti. Umjesto da ujutro uz kavu skačete s portala na portal, GoSucker omogućava da sve relevantne i najnovije vijesti sa svih hrvatskih medija vidite na jednom mjestu.

Na GoSuckeru izlistavaju se novosti sa večine hrvatskih portala, uključujući i one vodeće poput Telegrama, Net.hr-a 24 sata, Večernjeg i drugih, a možete biti sigurni da ćete prvi saznati najrelevantnije informacije o aktualnim događanjima iz svih sfera života, politike, znanosti, kulture i sporta. Osim sažetka na naslovnici možete se i vrlo lako zadubiti u sve kategorije prema vašim interesima i lakoćom dolaziti do sadržaja.

Iako postoje već viđene usluge za skupljanje sadržaja iz više izvora GoSucker donosi novost – pretraživanje po ključnim riječima i temama. Trenutno je moguće vidjeti arhivu do 3 mjeseca starosti, a vlasnici najavljuju skora proširenja.

Za aktualnosti nije potrebno visiti na internetu!

Kako bi osigurali da nastavite pratiti vama ključne teme omogućene su e-mail notifikacije po objavi vezanog sadržaja. Kada upišete ključnu riječ, izlistat će vam se rezultati  te će vam se ponuditi opcija „Mail alert“, koja dopušta da unosite ključne riječi na koje se želite pretplatiti, odnosno zbog kojih želite dobivati notifikacije na svoju e-mail adresu.

Potrebno je tek upisati svoju e-mail adresu na koju želite da vam stižu notifikacije i odrediti Search Relevancy. Search Relevancy je algoritam koji samostalno podešavate ovisno o tome u kojoj mjeri je dio sadržaja vama relevantan. Tako vam je omogućeno da dobijete informaciju svaki put kada se spomene vaš omiljeni sportaš, pa sve do toga da isključivo primate dedicirane članke na pojedinu temu.

Razvoj će se usmjeriti prema analitici medijskog prostora

Još jedna od odličnih opcija GoSuckera je „Media Popularity“, putem koje možete pratiti medijsku zastupljenost objava prema pojedinim ključnim riječima, te možete dodavati usporedni prikaz za više osoba i/ili ključnih riječi, ali u zadnjih 30 dana, te uz relevantnost članka koji odaberete.

Za kraj zaključujemo da je GoSucker na dobrom putu da postanje središte zbivanja svih medijskih fanatika, ali i relevantan analitički alat.

Pratite vijesti s našeg portala na sljedećem linku.
http://www.gosucker.com/1/Hrvatska/0/6/Dalmacija/11/PortalOko/
GoSucker.com

GoSucker.com Administrator

GoSucker.com

GoSucker.com Administrator

Vezane vijesti

0 Komentara:

Komentiraj članak