Jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih influencerica udala se u Dubrovniku

Jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih influencerica udala se u Dubrovniku

Poznata modna Influencerica Rita Rumora udala se ovih dana u Dubrovniku za Martina Jurkija, direktora jedne turističke agencije, s kojim je u vezi niz godina. Kuma joj je, očekivano, najbolja prijateljica Nika Kamenski, koja je na vjenčanje stigla sa suprugom Tomislavom, ali i sestrom, poznatom manekenkom i dizajnericom kupaćih kostima Mijom Matić.

Iako nije otkrila tko je dizajnirao njenu bajkovitu vjenčanicu, kad je riječ o izgledu Rita nije riskirala. Za frizuru je brinula njena bliska prijateljica, make-up artistica Lada Mitrašinović, a za frizuru Valentina Čajo, s kojom Rita dugo surađuje. One su bile i gošće na svadbi.
Mladoženja je nosio bijeli sako i crne hlače, a po izlasku iz crkve oboje nisu skidali osmijeh s lica.Svadbeno slavlje održalo se u tvrđavi Lovrijenac, a uzvanike je zabavljala Nina Badrić.

Rita inače redovito ljetuje u Dubrovniku, odakle vuče korijene, pa je bilo logično da će se tamo udati. Na Instagramu je prati više od 23 tisuće ljudi, a prepoznatljiva je po svom istančanom modnom ukusu, donosi Gloria.hr.

0 Komentara:

Komentiraj članak