JADRA BRKIĆ IZ METKOVIĆA: Kreativka koja veselim nakitom prkosi tužnoj jeseni

Jadra Brkić iz Metkovića za jesen je predstavila veselu kolekciju nakita pod nazivom "Oblak koji pleše". Kreativna dizajnerica nakita naziva pod imenom Kitchig čija omiljena boja je zelena poručuje pripadnicama ljepšeg spola koje vole nositi nakit da na bilo koji komad nakita treba gledati samostalno bez obzira da li modni savjeti ili trendovi diktiraju drugačije.
Dizajniranje nakita ju naprosto rasterećuje od stresa i svakodnevne užurbanosti. Prekrasna djevojka koja nosi Jadrin nakit je Spomenka Ćuze, a za fotogaleriju ovih veselih fotografija koje prkose tužnoj jeseni zaslužna je fotografkinja Martina Šiljeg.

Ta razigranost boja nakita, vedrina i optimizam naprosto oduševljavaju i nema sumnje u to da odjevnim kombinacijama daju pravi modni pečat. I to pozitivni modni pečat.

Prvu ogrlicu  prisjeća se Jadra napravila je od  torbe i inače za izradu ogrlica koristi raznovrsne materijale. -Nakit je definitivno važan element stila.Osobe koje vole nositi nakit mogu iskazati svoju osobnost i ukus kroz nakit.To bi trebala bit poruka onoga tko ga nosi. Nakit se bira zbog stila, simbolike, ljepote..." Svaki komad moga nakita poručuje nešto drugo- pojašnjava ova vesela kreativka.

Njezina modna vodilja je: Ogrlica za odlučnu ženu, a naušnice za optimističnu djevojku.

Jelena Hendić, foto: Martina Šiljeg

0 Komentara:

Komentiraj članak