IZVRSNA UTAKMICA PROTIV PRO RECCA VK Jug CO    je u finalu Lige prvaka

IZVRSNA UTAKMICA PROTIV PRO RECCA VK Jug CO je u finalu Lige prvaka

Jugaši su po tko zna koji put pokazali da su prava ekipa. Držali se dogovora, bili mirne glave i kad je Recco nakon 4:2, 5:3, 6:4 došao prvo na 6:6, a zatim i poveo; odigrali su muški, Jugaški i zasluženo iduu finale.
Utakmica je krenula, kao i jučer, vodstvom 3:0. Prvo je zabio Joković, a potom i centarski par Ločar –Vrlić. Nakon pogotka Ivovića za smanjenje Reccovog zaostatka, Paulo Obradović uzvraća realizacijom igrača više. Do kraja prve četvrtine Sukno zabija za 4:2. Druga četvrtina prošla je u egalu, po dva pogotka sa svake strane, kod Juga Benić i Garcia, kod Talijana Di Fulvio i Filipović. Treća četvrtina opet donosi dramu. Recco s tri uzastopna pogotka prelazi u vodstvo (7:6), no Jugaši ne gube glavu,
Marković izjednačava na 7:7, a Lončar ponovno donosi vodstvo Jugu. Garcia povećava na +2, ali ne zadugo; na zadnji predah odlazi se s +1 (9:8). Perrone na 5:41 do kraja ponovno povisuje na +2, a pokazat će se, konačni rezultat postavlja Filipović 4 minute prije kraja.

'Opet smo pokazali da smo ekipa, poveli pa gubili u trećoj četvrtini, vratili se opet na nemoguć način. Igrali smo odličnu obranu na čelu s fantastičnim Bijačem i sutra idemo po ono po što smo došli' rekao je nakon utakmice Loren Fatović.

I kapetan Marko Bijač ističe kako su prava ekipa: 'Još jedna povijesna utakmica. Svi znamo kakve igrače i moć Pro Recco ima; još jednom smo pokazali kakva smo klapa. Idemo se odmorit, naspavat, sutra je nova utakmice i idemo do kraja!'

Pun riječi hvale bio je direktor Ognjen Kržić: 'Ostavili smo srece u bazenu, disali smo kao ekipa, prava smo momčad i to je najbitnije. Ponavljamo prošlogodišnji scenarij, ovi momci su to zaslužili i treba im čestitat'.
utakmica 0

utakmica 0 vk jug

utakmica 0

utakmica 0 vk jug

utakmica 0

utakmica 0 vk jug

utakmica 0

utakmica 0 vk jug

utakmica 0

utakmica 0 vk jug

0 Komentara:

Komentiraj članak