Ivo Dragić novi je predsjednik RKHM Dubrovnik

Ivo Dragić novi je predsjednik RKHM Dubrovnik

Na izbornoj skupštini RKHM Dubrovnik koja se održavala u ponedjeljak i utorak putem elektroničke pošte odlučeno je kako je novi predsjednik kluba Ivo Dragić, a dopredsjednici su Julio Srgota i Spaso Bilić.

Klub su inače mučila brojna previranja između dva suprotstavljena tabora. Jedan su dio ljudi okupljeni upravo oko dopredsjednika kluba Iva Dragića, dok su s druge strane bili pobunjeni i nezadovoljni igrači. Članovi skupštine većinom glasova nisu prihvatili ostavku koju je dao Ivo Dragić te su ga podržali kao predsjednika.

U Izvršni odbor kluba izabrani su Davor Đurović i Dean Tošović, dok su u Nadzornom odboru Maro Kulaš, Ivan Škarica i Branimir Karač.

Donedavni predsjednik Ivica Granić, iako je mogao, nije se kandidirao i nastavio voditi klub. Odradio je dva mandata u klubu, preuzeo ga kada su bili u 3. ligi te doveo u premijer ligu.

Podsjetimo, nesuglasice u klubu eskalirale su prije gotovo dva mjeseca kad je nakon utakmice RKHM Dubrovnik i Sesvete došlo do fizičkog sukoba zbog čega je intervenirala i policija.

0 Komentara:

Komentiraj članak