ITALIA INDEPENDENT na dubrovačkim zidinama! /FOTOGALERIJA/

Stižu sjajne vijesti koje će oduševiti sve ljubitelje naočala. Po mnogima najuzbudljiviji i najmoderniji brend naočala Italia Independent upravo je lansirao svoju najnoviju kolekciju te tom prilikom organizirao snimanje na dubrovačkim zidinama.
Koncept brenda Italia Independenta temelji se na spoju prepoznatljivog dizajna i kvalitete „made in Italy", a suvremena tehnologija Italia Independenta je osigurala jedinstvenost i prepoznatljivost brenda u svijetu.

Osim bezbroj pojavljivanja u modnim editorijalima i na street-style blogovima, Italia Independent naočale rado nose i poznate svjetske zvijezde poput Lady Gage i Justina Biebera, Salme Hayek, Karla Lagerfelda, Mille Jovovich i mnogih drugih.

Trenutno najtraženiji proizvodi Italia Independent su  „špiglirane“ sunčane naočale. Da su pravi hit ne samo u svijetu, već i u Hrvatskoj dokazuje masovna potražnja za njima. Hrvatice im jednostavno ne mogu odoljeti, a vjerujemo kako će i mnoge Dubrovkinje ići u korak s trendovima te si pokloniti najnoviji model.

U kolekcijama Italie Independent naočala ističu se dvije na svjetskom tržištu jedinstvene kolekcije:

- “termosjetljivi modeli” koji su proizvod genijalne inovativnosti i ostavljaju bez daha. Svoju crnu ili tamnu boju okvira mijenjaju u grafičke uzorke kad su izloženi temperaturama višim od 30 Celzijevih stupnjeva!
- baršunaste (pliš) sunčane naočale

Nemojte čekati, požurite po svoje omiljene trendi modele u poslovnice Optike Van Gogh u Dubrovniku. Posjetite i njihovu službenu facebook stranicu Optike Van Gogh i poliklinika Oftalmus ili njihovu službenu web stranicu www.vangogh.hr gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

foto: Fabijan Drnas by Foto Star
make up i frizura: Ana's studio Dubrovnik

0 Komentara:

Komentiraj članak