ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Dubrovčani nezasitni, stanovnici Metkovića naručuju vibratore golemih dimenzija!

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Dubrovčani nezasitni, stanovnici Metkovića naručuju vibratore golemih dimenzija!

Pornofilmove gay tematike obožavaju stanovnici iz Sinja, Knina i okolice tih gradova. Sadomazohističku opremu najradije kupuju Vinkovčani, a vibratore golemih dimenzija dosta naručuju iz Metkovića i okolice, otkrili su nam u sex shopu Magic market.
Istražili smo što vole oni s mora, kakvi su oni s kopna, gdje su najotvorenije žene, a gdje najbudniji muškarci. Prikupili smo podatke raznih istraživanja, razgovarali s djelatnicima sex shopova, psiholozima i seksualnim stručnjacima, a provjerili i što misle iskusni akteri.

Gledajući ukupno, za one željne ludih seksi provoda Dalmacija je obećana zemlja. To su, čini se, već shvatile Zagrepčanke u godinama. Naime, jedno istraživanje pokazalo je da su upravo njima privlačni naši muškarci iz južnih krajeva. Razlozi tome su, tvrde one koje su ih “okusile”, razni.

Kako kažu, Dalmatinci, a posebno Splićani, su nezasitni. Imaju neprijeporan šarm, a najbolje je što mogu i triput zaredom. Vole “doggy” pozu, a u cijelu priču savršeno se uklapa seksi rublje - njihov fetiš.

Ipak, postoji i nekoliko podataka koji im baš i ne ide u prilog. Njima, ali i njihovim partnericama. Naime, estetski kirurzi otkrili su nam da su upravo Dalmatinci njihovi najčešći klijenti kad je u pitanju povećanje penisa. Imaju li zaista maloga, zapravo je individualno, ali da su opterećeni veličinom, i više je nego samo predrasuda. Veličina je česta tema ženskih kružoka, a one aktivnije tvrde nam da su se najviše razočarale u Slavoncima.

Njihova sreća je što je većini pripadnica ljepšeg spola ipak važnija tehnika. Spašava ih i to što su za seks spremni uvijek i svugdje. Najčešće se seksaju i najviše pričaju o seksu, potvrdilo je čak i istraživanje. Obožavaju razne stimulanse, a fetiš su im lisice.

- Da, oni su najluđi za lisicama - govori nam djelatnik jednog zagrebačkog sex shopa.

Slavonci, Baranjci i stanovnici Srijema, pokazalo je istraživanje, počinju se seksati nešto prije punoljetnosti. Čak 40 posto Slavonaca godišnje provede noć i s nekoliko različitih žena. Žene iz toga kraja ipak su čednije - samo oko 13 posto njih ima više partnera. Čednost je za muškarce u Slavoniji u redu dok nije pretjerana.

Njima idealna žena nikako nije tipična slavonska snaša. Oni traže uspješnu poslovnu ženu koja gradi karijeru. Među Slavoncima, kod kojih seksualne želje očito ne nedostaje, ipak su, tvrde nam one koje su probale, iznimka Osječani. Kažu da su prepristojni, da zanemaruju predigru i uzdahe i preferiraju najobičniji misionarski položaj. Dokaz da su pomalo sramežljivi je i tvrdnja djelatnika sex shopa da oko prodavaonice obilaze kao mačke oko vruće kaše. Oni koji i uđu glumataju da kupuju za nekog drugog i tad uglavnom izaberu lutke na napuhivanje.

Najčešći klijenti su muškarci stariji od 45 godina.

Porazan podatak je da je upravo u Slavoniji najraširenija prostitucija, gdje se žene preko internetskih oglasa erotske masaže prodaju za 200-800 kn. Slavonci općenito seks nerijetko nalaze aktivnošću na društvenim mrežama.

I dok oni, zajedno sa Zagrepčanima, u tome prednjače, takav tip stvaranja odnosa nimalo se ne sviđa Virovitičanima i Bjelovarčanima te Ličanima.

Ličani, kojima je kućanica idealna žena, vole tepati dok vode ljubav. Nježni su i uvijek spremni. Problem je što su na prvo mjesto zasjeli po nekorištenju zaštite, za razliku od Međimuraca i Zagoraca, koji u džepu uvijek imaju kondom. Ličani ih ne žele, potvrđuju i istraživanje i same žene.

Otkrili smo i rekordere u samozadovoljavanju. To su Istrani i otočani s Kvarnera. Upravo oni najradije kupuju silikonske vagine, dok se žene opskrbljuju vibratorima jednako mnogo u svim krajevima zemlje. Možda ipak malo prednjače Zadranke. Iako hvale njihovu ljepotu, muškarci ih ipak ne bi smjestili među najbolje u krevetu. Prednost daju Splićankama te tvrde da su najbolje ako je u pitanju oralni seks.

Sa Zagrepčankama nisu zadovoljni. Dalmatinke su, kažu, živahnije, opuštenije, bez kompleksa, direktne i otvorene. 

Članak u cijelosti pročitajte OVDJE.

0 Komentara:

Komentiraj članak