Istina Marine iz Mostara za 11.463 lajkova  koja je mnogima 'otvorila' oči

Istina Marine iz Mostara za 11.463 lajkova koja je mnogima 'otvorila' oči

Književnica Marina Radoš iz Mostara objavila je dirljiv status na Facebooku o ljubavi, koji se u kratkom vremenu proširio društvenim mrežama i skupio više od 11.000 lajkova
Jeste li se ikada zapitali kako izgleda prava ljubav, ili ste možda svoju priču pokušali usporediti s prizorima iz holivudskih filmova i ljubavnih romana?

Martina Radoš se zapitala ovo pitanje na Valentinovo, te napisala dirljiv status na Facebooku, koji naišao na veliku podršku iz regije. U svega nekoliko dana lajkalo ga je više od 11 tisuća ljudi, te podjeljeno više od 3.000 puta.

‘Što ako su vas slagali da se od ljubavi ne živi? Meni je mater jednom rekla da se od ljubavi živi, a od para preživljava. Ja njoj virujem. Zato što nigdje toliko ljubavi nisam vidjela kao u stanovima od 30 kvadrata i bolesničkim posteljama,’ ovim riječima Marina započinje iskrenu ispovijest.

‘Što ako su vas slagali da prestane vremenom, da ćeš joj se smijati jednog dana' i zaboraviti je?Ni jedna naša mlada ruka ne d rži čvrsto onu drugu kao što se drže dvije staračke.

Što ako su vas slagali da ljubav mora nositi vašu naciju i vjeru?

U novinama i pričama su propali, a ja sam na svoje oči viđala one najveće ljubavi, najljepšu djecu, najviše odricanja i žrtve baš kod takvih. I da, oni su sretni. Daleko od svih koji su ih se zbog njihove ljubavi odrekli. I onih kojima je njihova miješana ljubav propala, baš kako bi propala i da nije bila miješana.

Što ako su vas slagali da morate do 25.? Do 35? Do 40, jer je krajnje vrijeme? Mene nisu uspjeli, jer nitko mi nije tako stvarno i realno pričao o ljubavi kao ona koja je svoju pronašla sa 50. I sada mu trči u zagrljaj kao djevojčica od 15 godina.

Što ako vam cijelo vrijeme lažu? Što ako vas cijelo vrijeme pokušavaju uvjeriti da je ljubav ono što su oni nekad imali, i sad više nemaju jer prestane 'kada sirotinja uđe na vrata', 'kada dođu djeca', 'kad treba vratiti kredit', 'kada ga izobliči bolest', 'kad više ne može da spava s tobom tri puta dnevno'.

Cijeli status koji je dirnuo mnoge, pročitajte na Facebook profilu Marine Radoš.

0 Komentara:

Komentiraj članak