ISIL u Dubrovniku otvorio prvi specijalizirani servis za ugradnju eksplozivnih naprava ispod sjedala u kazalištima

ISIL u Dubrovniku otvorio prvi specijalizirani servis za ugradnju eksplozivnih naprava ispod sjedala u kazalištima

U Dubrovniku je sinoć otvoren prvi specijalizirani servis za ugradnju bombi i drugih eksplozivnih naprava ispod sjedala u kinima i kazalištima. Servis pod imenom ‘Bombaj’ vodit će Šemsudin Brković (46), povratnik iz Italije, pobjednik na natječaju koji je prije nekoliko tjedana za radno mjesto u Dubrovniku, na neodređeno vrijeme, raspisala Islamska država (ISIL).
– Potrebe tržišta zahtijevale su otvaranje jednog ovakvog servisa, jer smo svi svjedoci da danas bombe pod sjedala, automobile i džipove postavljaju posve nestručne osobe. Zbog tih priučenih meštara eksplozivne naprave vrlo često zakažu, ili dolazi do ozlijeđivanja potpuno nedužnih osoba. Stručnjaci iz ovog ovlaštenog servisa biti će jamstvo da će svaka bomba pod željeno sjedalo biti postavljena stručno, i da će naručitelj dobiti efekat baš kakav očekuje, navodi Brković, dodajući kako je nedavna eksplozija džipa na Lapadu primjer amaterskog rada.

Voditelj ‘Bombaja’ je dugi niz godina radio na Siciliji, gdje su njegove usluge vrlo često bile korištene.

– O mom radu svjedoče stotine zadovoljnih klijenata. Svoje znanje sada namjeravam prenijeti i u Dubrovnik, a ISIL će uložiti znatnu sumu novca u opremu i edukaciju kadrova. Sa zadovoljstvom mogu kazati da se dobar glas o nama već pronio regionom, i da već imamo nekoliko veliki narudžbi o kojima, razumije se, ne mogu govorti, pojašnjava Sulejman.

U ‘Bombaju’ navode kako bombe ugrađuju ispod svih tipova sjedala, kao i da primaju sve vrste kartica i čekova. ‘Happy hour’ je prilikom svake premijere. /Krkljava Bubaić Bube/

0 Komentara:

Komentiraj članak