IDUĆU SEZONU: Njemački avioprijevoznik najavio linije prema Dubrovniku

IDUĆU SEZONU: Njemački avioprijevoznik najavio linije prema Dubrovniku

Njemački leisure avioprijevoznik, Condor Airlines, u jučerašnjem priopćenju za medije najavio je uvođenje i dvije nove linije prema Hrvatskoj

Condor Airlines jučer je najavio niz novih linija iz njemačkog grada Düsseldorfa, zračne luke na koju avioprijevoznik stavlja fokus već ove zime. Za sada je najavljeno nekoliko novih linija za ljetni red letenja sljedeće godine, uključujući i dvije prema hrvatskim zračnim lukama, donosi portal Croatian Aviation.

 

Condor planira u ljetnom redu letenja sljedeće godine prometovati prema tri hrvatske zračne luke. Split je već tradicionalno odredište ovog avioprijevoznika prema kojem će i sljedeće godine imati tri linije - iz Düsseldorfa, Frankfurta i Munchena.

Dobra je vijest da će ovaj njemački avioprijevoznik uvesti dvije nove linije. Naime, u ljetnom redu letenja sljedeće godine Condor će prometovati između Düsseldorfa i Rijeke, dva puta tjedno, a najavljen je i jedan let tjedno između Düsseldorfa i Dubrovnika.

Karte na novim linijama prema Rijeci i Dubrovniku još nisu u prodaji, no iz kompanije ističu da će se to dogoditi u sljedećim danima kada ćemo znati konkretan red letenja. I Dubrovnik i Rijeka u ljetnom redu letenja imaju direktne linije prema Düsseldorfu preko njemačkog Eurowingsa, precizirali su s portala Croatian Aviation.

0 Komentara:

Komentiraj članak