I ZBOG OVOG JE 'LOPOVSKA BANDA' KAŽNJENA: SDP-ova komunistička petokraka, simbol totalitarizma koji osuđuje Europska Unija

I ZBOG OVOG JE 'LOPOVSKA BANDA' KAŽNJENA: SDP-ova komunistička petokraka, simbol totalitarizma koji osuđuje Europska Unija

Da nije fotografije iz izbornog stožera SDP-a, čovjek ne bi vjerovao, ali SDP – Kukuriku pod totalitarističkim simbolom ide u Europski parlament.

Savezni povjerenik Njemačkog saveznog povjerenstva za dokumente bivšeg Stasia objavio je pod naslovom “parlamentarna skupština Vijeća Europe osuđuje masivna kršenja ljudskih prava od strane totalitarnih komunističkih režima” priopćenje za medije Vijeća Europe od 25. siječnja 2006. (Rezolucija 1481):

‘ … Vijeće parlamentarne skupštine Europe danas je osudilo masovna kršenja ljudskih prava od strane totalitarnih komunističkih režima te izrazilo sućut, razumijevanje i priznanje žrtvama tih zločina.

“Skupština parlamentaraca iz 46 europskih zemalja ujedinjeni u rezoluciji izražavaju da su ta djela nasilja uključila individualna i kolektivna pogubljenja, kao i smrt u koncentracijskim logorima, izgladnjivanje, deportacije, mučenje, ropstvo, prislini rad i druge oblike masovnog psihičkog terora ”

To se odnosi na sve komunističke ili post-komunističke stranke u državama članicama europe “, koje još nisu učinili, da učine ponovnu procjenu i vrednovanje povijesti komunizma i vlastite prošlosti, kako bi se, jasno distancirali od zločina totalitarnih komunističkih režima i jasno osudili zločine komunizma.

“Osim toga se također prozvani izvijestiti Odbor ministara Vijeća Europe te da pruže informacije i zakonodavstvu u vezi sa krsenjem ljudskih prava različitih komunističkih režima…

Vijeće Europe, koje je posebice aktivno na području očuvanja Europske konvencije o ljudskim pravima i očuvanja demokratskih načela i načela pravne države, istaknulo je na potrebu praktične primjene ove rezolucije.

Poznato je, pod zvijezdom petokrakom, masovno su likvidirani i Hrvati u Domovinskom ratu, a ne treba isticati Josipa Broza Tita, jednog od najvećih zločinaca 20. stoljeća, pod čijom petokrakom je stradalo između 85 i 198,5 tisuća  Hrvata.

Kongresmali

0 Komentara:

Komentiraj članak