I ONA JE VIDJELICA Žena tvrdi da već 21 godinu komunicira s izvanzemaljcima

I ONA JE VIDJELICA Žena tvrdi da već 21 godinu komunicira s izvanzemaljcima

Nadnaravna bića, odnosno izvanzemaljska bića već su jako dugo opsesija ljudskog roda. Svako malo javi se netko tko tvrdi da ih je vidio, da komuniciraju, da su ih oteli, da redovito vode ljubav ili čak da imaju djecu. Tako i jedna Tajlanđanka već dva desetljeća vrlo uspješno provodi komunikaciju s bićima koja nisu s naše Zemlje. A uspješno joj ide i prikupljanje istomišljenika koji joj što vjeruju, što prakticiraju tu izvanzemaljsku komunikaciju.

U svom domu u središnjem Tajlandu Ajarn Wassana Chuensumnaun (49) održava skupove svoje živopisne - UFO Kaokala grupe. Središnja tema njihovih okupljanja su Ajranina redovita ćaskanja s izvanzemaljcima, o kojima je sve ispričala novinaru Vicea.

Na zidovima njezina doma vodi se teška bitka između budističke memorabilije i uokvirenih crteža svemirske mornarice izgrađene izvan planeta Zemlje. Osim dvodimenzionalnih ukrasa, u kući drži i one trodimenzionalne, u ljudskoj veličini. 'Klasični sivi' model aliena stoji u predvorju, a kartonski modeli sa srebrnim čizmama služi kao referentna točka za čohanje jedne lijepe mace-Zemljanke.

Novinara Vicea dočekalo je desetak članova Kaokala grupe, svi odjeveni u iste majice, natisnuti na sjedeću garnituru, kimaju glavom dok Ajarn Wassana prebire po svom 21-godišnjem odnosu s izvanzemaljskim bićima.

Raspon uzrasta je od 20 do 60, a jezgru grupe čini oko 50 članova. Oni izvanzemaljce doživljavaju jako, jako ozbiljno. Ne samo da ne dovode u pitanje njihovo prisutstvo na našem planetu, nego vjeruju u njihovo dobročinstvo, jer umjesto da nas unište kao u filmovima, ova grupa ljudi smatra da nas upravo vanzemaljci planiraju spasiti od istrebljenja.

Alieni će spasiti Zemljane

U svom izlaganju iznijela je mnogo detalja, poput onog da alieni nemaju definirane spolove te da jedu samo energetske kapsule 'jer imaju malena usta'. Wassana je posvetila život slušanju ET-a i njegovih kompića, zna sve o njihovim planovima da spase čovječanstvo, ali nedavno je njezina konverzacija bezobrazno prekinuta. Prošlog je kolovoza u svetoj ruralnoj lokaciji Kaokala grupe, koju koriste kao portal za izvanzemaljske poruke, policija napravila raciju.

Članovi Kaokale bili su primorani na regrupiranje, ali pristali su novinara odvesti na tajno mjesto kako bi pokazali da će preživjeti ovaj udarac. "Želim obavijestiti javnost da će alieni biti tu za nas Zemljane", poručila je Wassana.

Wassana i njezina sestra Somjit Raepeth (60) tvrde da komuniciraju s bićima koja žive na Plutonu i planetu imena Lokukatapakadikong od 1998. Prema njihovim riječima bića s ovog drugog, neizgovorljivog planeta (Lokukatapakadikong) izgledaju kao standardizirano prikazani alieni na zemlji - humanoidni izgled, s velikim sivim glavama, super su inteligentni kao iz 'Dosjea X'. Plutonjani, pak, nisu baš tako čvrsti momci, oni su više prozračne forme, odnosno sazdani su od plina.

Njihova komunikacija počela je u principu s koljena na koljeno. Prije 21 godinu, ničim izazvan, tvrdio da je kontaktirao s izvanzemaljcima za vrijeme meditacije. Isprva su sestre bile skeptične, ali su pokušale meditirati kraj njega. "Moj otac je primio val i proslijedio mi ga je - kao da je prikopčao telefonsku liniju. Osjetila sam neku vrstu motivacijske energije koja me pogurala", kazala je Wassana.

Jednom kada je veza s ET-em uspostavljena, konverzacija je krenula u smjeru nadolazećeg Trećeg svjetskog rata i nuklearne apokalipse. Sestre su čule kako izvanzemaljci žele razgovarati s ljudima kako bi nam jednog dana pružili tehnologiju kako bismo preživjeli, prije nego se iskuje 'nova generacija' ljudi. To je dvije sestre vidjelice inspiriralo da okupe zajednicu vjernika kako bi proširili poruku iz svemira.

Unatoč nevjerojatnosti njihove priče, njihova slijepa uvjerenost u istinitost priče pokazala se dovoljnom. Nakon što se vijest širila usmenim putem, Kaokala se proširila i na internet, zahvaljujući kojem su organizirali javna okupljanja, što im je donijelo i popularnost na nacionalnoj razini.

Više pročitajte OVDJE.

0 Komentara:

Komentiraj članak