I DANAS MU SE SRCE STEGNE: Fenomenalni Srbin rekao veliku istinu o Draženu!

I DANAS MU SE SRCE STEGNE: Fenomenalni Srbin rekao veliku istinu o Draženu!

Sjajni playmaker srpske košarkaške reprezentacije i moskovskog CSKA, Miloš Teodosić, ovoga je tjedna boravio u Zagrebu, a prije obračuna s Cedevitom u Ligi prvaka nije propustio posjetiti Muzej Dražena Petrovića.
Teodosić je u razgovoru za Sportske novosti otkrio kako su njegovi košarkaški idoli Dejan Bodiroga i Predrag Danilović, ali najveći je za njega - Dražen Petrović.

"Baš sam svojim Rusima objašnjavao da je Dražen najbolji košarkaš svih vremena s ovih prostora. Europsku košarku je podignuo na najvišu razinu. Bio je ispred svih, kao Messi i Ronaldo danas. Nisam imao sreću vidjeti ga uživo, ali gledao sam brojne snimke. Dražen je za mene bio najbolji u svijetu", izjavio je Teodosić, koji je imao samo šest godina kada se dogodila jedna od najvećih sportskih tragedija. Unatoč komplimentima, Teodosić nije imao milosti za Zagrepčane. Njegov CSKA je u napetoj završnici slomio Cedevitu u 3. kolu skupine B Eurolige, a ključni igrač pobjede (72:76) bio je upravo Teodosić. Pogodio je tri trice u najvažnijim trenucima i preokrenuo utakmicu.

"Cedevita je igrala sjajnu obranu, a bilo mi je nezgodno dok me čuvao Ramljak jer je viši od mene. Radi se o sjajnom obrambenom igraču. Očekivali smo sličnu utakmicu jer smo znali da su atletski moćni. Dvije i pol četvrtine igrali su odlično", zaključio je Teodosić.

0 Komentara:

Komentiraj članak