Humanitarni koncert za Covid odjel OB Dubrovnik

Humanitarni koncert za Covid odjel OB Dubrovnik

Humanitarni koncert za Covid odjel Opće bolnice Dubrovnik održat će se sutra, 28. prosinca u 20 sati u Valamar Lacroma Dubrovnik Hotelu, a nastupit će glazbena diva Tereza Kesovija, klapa Ragusa i Ženska klapa FA Linđo uz pratnju Dubrovačkog simfonijskog orkestra pod ravnanjem dirigenta Ivana Huta.

Blagdani su vrijeme zajedništva, ljubavi i razumijevanja, a u ovoj teškoj situaciji epidemije koronavirusa, sudjelovanjem na koncertu svi zajedno ćemo, na simboličan način, pomoći medicinskom osoblju u daljnjem radu, budući je sav prihod od koncerta namijenjen Covid odjelu OB Dubrovnik.
 
Prekrasan glazbeni repertoar činit će uvijek rado pjevane božićne pjesme, tradicijski božićni napjevi te svima znane skladbe koje slave Grad.
 
Ulaznice po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti online putem sustava ulaznice.hr, u Festivalskoj palači danas, 27. prosinca u jutarnjim satima od 9 do 13 sati te poslijepodne od 18 do 21 sat, kao i na ulazu dva sata prije početka koncerta, a prisustvovanje koncertu moguće je jedino uz valjanu EU digitalnu COVID potvrdu.
 
Koncert se ostvaruje u suradnji Dubrovačkih ljetnih igara, Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika, Dubrovačkog simfonijskog orkestra te grupacije Valamar.

0 Komentara:

Komentiraj članak