HUMANITARNA AKCIJA: Kandidati 'Večere za 5' kuhaju za vas u Mimozi

HUMANITARNA AKCIJA: Kandidati 'Večere za 5' kuhaju za vas u Mimozi

Kandidati 'Večere za pet' koja se snimala i u Dubrovniku kuhat će na humanitarnoj večeri za covid odjel Opće bolnice Dubrovnik u restoranu Mimoza.
Svi koji su zainteresirani za uživanje u specijalitetima kandidata, a pri tom i pomoć Općoj bolnici Dubrovnik, mogu birati između mesnog i ribljeg jelovnika. Mesni jelovnik čine brusketi s tri vrste namaza, domaće njoke u umaku od junećeg mesa s miješanom sezonskom salatom te tortu 'Mimoza'. Riblji jelovnik se sastoji od crnog rizota sa sipom i gamborima, pečene ribe s povrćem i mediteranskim mirodijama, uz miješanu sezonsku salatu te torte 'Mimoza'.

Cijena jelovnika po osobi je 150,00 kuna.

Sredstva prikupljena od večere uplaćuju se na račun udruge Bog, pravda i poštenje koja je organizator samog događaja.

Rezervacije mjesta za večeru su na tel: 099 3321071 i 020 411 157.

"Zbog epidemioloških mjera mjesta su ograničena, stoga ne oklijevajte, rezervirajte svoja mjesta na vrijeme. Rezervacije se primaju do 11. studenog, do 15:00 sati. Uz rezervaciju potrebno je da se odmah izjasnite koji jelovnik želite kušati te da pri dolasku u restoran imate Covid potvrdu. Nažalost, bez iste ne možete sudjelovati u ovoj humanitarnoj večeri uz bogati zabavni program i tombolu. Za one koji ne mogu prisustvovati i pružiti podršku ovoj akciji, radimo dostavu na području grada. Za dostavu možete zvati na brojeve 099 3321071 i 020411 157," poručili su iz Udruge.

0 Komentara:

Komentiraj članak