HELENA BELJO:   Sretna sam što sam postigla univerzalnost svojih torbi , a to su prepoznali i moji klijenti

HELENA BELJO: Sretna sam što sam postigla univerzalnost svojih torbi , a to su prepoznali i moji klijenti

Helena Beljo dizajnerica je prepoznatljivih i veoma popularnih torbi pod nazivom Poppy Bags koje su vrlo brzo dobile svoje obožavateljice, modne frajerice koje su ove torbe vrlo brzo prisvojile i uklopile u svoje stilove odijevanja. Ove torbe su atraktivne ne samo dizajnom već i bojom i definitivno privlače pozornost. Da je dizajnerica veoma kreativna, domišljata, posebna i veoma originalna vidljivo je po njezinim torbama o kojima nam je više informacija otkrila u intervjuu.
Koliko dugo se bavite dizajniranjem torbi i kako je sve počelo?

 Dizajniranjem torbi se bavim već nekoliko godina, ali korijeni šivanja sežu jos od ranog djetinjstva uz majku krojačicu tako da je šivanje već odavno moj način života.

 

Odakle naziv Poppy?

 Mak je cvijet koji mi je oduvjek bio drugačiji od bilo čega što poznajem. Snažna privlačnost u krhkom, jednostavnom.

 

Radite i ruksake torbe što je po vama modernije ruksaci ili torbe?

Nema pravila. Čak i pojam „moderno“ nije ono čime se previše zamaram. Nastojim da je svaka torba, ili ruksak bude ono što moji klijenti osjećaju kao lijepo i prisno njihovom ukusu, i naravno, mom osobnom. Pokušala sam pokazati da i ruksaci mogu biti ženstveni i elegantni i da im mogu nositi žene svih dobnih razlika.

 

Kakve torbe su in ovog ljeta?

Zadnjih nekoliko godina se osjeti raznolikost u odijevanju pa tako i potražnji torbi , ali laganu prednost po popularnosti dajem Boho torbama ovog ljeta.

 

Je li netko od poznatih nostio torbe ako da tko i kakva?

Da. Ponekad su objavljeni članci vezani za Poppy i pojedine medijske ličnosti, al ne želim praviti razlike medu svojim mušterijama, jer svaka žena je posebna i jednako bitna. Želja mi je zadržati promociju torbi isključivo po kvaliteti i osobnosti svake izrađene torbe.

 

Gdje ste predstavili vaše?

Već nekoliko godina izlažem na sajmu Zona45 Zagreb gdje bilježim velik uspjeh. Od ostalih sajmova je i Mostarski Kreartiva sajam .. Zatim concept stores u Hrvatskoj, Nizozemskoj, ... Poppy fb page https://www.facebook.com/poppybags offical site: http://www.poppybags.net/

 

Odakle vam inspiracija dolazi i što vas najviše inspirira?

Inspiracija se pojavljuje odsvakud. Posmatram svijet oko sebe i u glavi se ideje same rađaju. Samo se pojave ... Ponekad je to u neobičnim situacijama i često si u notes zabilježim misao da ne zaboravim. Ideje crpim iz ukusa svojih klijenata i to je najzabavniji dio cijele priče, ta suradnja sa klijentima i sklapanje zajedničkih ideja u jedan proizvod.

 

Postoji li torbica koja pristaje svakoj djevojci i ženi ako da koja i kakva?

Nadam se da ne postoji. U dosadašnjem radu sam naučila da različite žene traže torbu samo za sebe koje možda na jedan vizualan način pričaju o ženi koja je nosi. A to je puno različitih priča. Takve su i moje torbe.

 

 Koja boja dominira kod izrade vaših torbica i zašto?

Crna. Klasika ipak kao stabilni temelj svega

 

Koji je najkvalitetniji materijal za izradu torbi?

Koristim kvalitetne umjetne materijale. Većinom su to eko koža, te platno.

 

U koji stil odijevanja se najbolje uklapaju vaše torbe?

Uz bilo koji. Čak se jedna torba ili ruksak  nosi u različitim prilikama, i nose ih žene različitih profila, dobi,... Sretna sam što sam postigla univerzalnost svojih torbi, a to su  prepoznali i moji klijenti. Lijepa je to suradnja.

 

Originalna torba je ona koja je...

Stvorena samo za tebe, samo za nju, samo za mene.

 

Jelena Hendić

 

helena Beljo 0

helena Beljo 0 Kristina Milićević

helena Beljo 0

helena Beljo 0 Kristina Milićević

helena Beljo 0

helena Beljo 0 Kristina Milićević

helena Beljo 0

helena Beljo 0 Kristina Milićević

helena Beljo 0

helena Beljo 0 Kristina Milićević

helena Beljo 0

helena Beljo 0 Kristina Milićević

helena Beljo 0

helena Beljo 0 Kristina Milićević

helena Beljo 0

helena Beljo 0 Kristina Milićević

0 Komentara:

Komentiraj članak