Gradonačelnik uputio sućut obitelji Adriane Tomašić

Gradonačelnik uputio sućut obitelji Adriane Tomašić

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je izraze sućuti obitelji preminule urednice HRT - Radio Dubrovnika Adriane Tomašić
Tekst sućuti je u nastavku:

Poštovana obitelji,

S nevjericom smo jutros primili vijest o preranom odlasku uvažene novinarke i dugogodišnje urednice Radio Dubrovnika Adriane Tomašić.

Još od ratne 1991. godine njezin glas bio je jedan od simbola etera Radija, a uređivanjem emisije za branitelje dala je i svoj profesionalni doprinos u teškim vremenima Domovinskog rata, za što je od zapovjedništva Južnog bojišta nagrađena posebnim priznanjem.

U mirnodopsko vrijeme, kao urednica informativnog programa Radio Dubrovnika uvijek se isticala svojom profesionalnošću i ljubavi prema poslu kojeg je obavljala, ali i prema svojoj obitelji i malim životnim radostima, prema Gradu, Korčuli, tradiciji, kreativnom stvaranju.

Odlasci najmilijih su teški no kada na svom putu ostave trag, kao što je to učinila Adriana Tomašić, tu prazninu dijelom ispune nasljeđe i uspomene kojima je obogatila život ljudi oko sebe, ponajprije Vas kao obitelji.

Posebnu simboliku nosi i današnji Dušni dan, kao putokaz vjere u vječni život i utjeha u teškim Vam trenutcima.

U svoje osobno i ime Grada Dubrovnika izražavam cijeloj obitelji iskrenu sućut.

Gradonačelnik

Mato Franković

0 Komentara:

Komentiraj članak