GRADONAČELNIK PLOČA: U gradu će biti proglašen Dan žalosti i bit će vjerojatno na dan pogreba

GRADONAČELNIK PLOČA: U gradu će biti proglašen Dan žalosti i bit će vjerojatno na dan pogreba

Mišo Krstičević, gradonačelnik Ploča, komentirao je nezapamćenu tragediju i dvostruko ubojstvo. Naime, u stravičnom masakru, čije se okolnosti utvrđuju, ubijeni su 16-godišnjak M.A. i 52-godišnjak M.R.

Izjavu je gradonačelnik Grada Ploča Mišo Krstičević dao za portal Dalmacija danas. Izrazio je duboko žaljenje zbog stravičnog događaja, kaže nam da je pod stresom te da je zatečen zbog cijele situacije koja je zavila u crno cijeli grad.

“Izražavam duboku sućut obiteljima. Ploče je ovaj nezapamćen zločin iznenadio i svi smo šokirani i potreseni. Ovakvo kazneno djelo potpuno je strano za naš mali grad. Osobno sam zatečen, a slične reakcije imaju i naši sugrađani. Ožalošćen sam duboko, svi smo potreseni…”, rekao je Krstičević.

U nastavku je otkrio da smatra da su Ploče siguran grad, a bit će proglašen i Dan žalosti zbog tragedije koja je sve pogodila.

“Mogu reći da su Ploče siguran grad, ovo je jedan izuzetak, neugodno smo iznenađeni i danas smo svi pod stresom. U gradu će biti proglašen Dan žalosti i bit će vjerojatno na dan pogreba. Ali to još ne mogu sa sigurnošću potvrditi, jer takve odluke moraju proći propisanu proceduru”, zaključio je za Dalmaciju Danas. 

 

0 Komentara:

Komentiraj članak